Show

Komentari 285

Doris Pinčić odradila prvi dan: 'Previše se trudi, upada u riječ'

Doris Pinčić odradila prvi dan: 'Previše se trudi, upada u riječ'

Pinčić je danas službeno počela voditi emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska'. Prethodno je u petak imala generalnu probu s Mirkom Fodorom. Povodom svoje prve emisije, objavila je fotografiju na Instagramu

Glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (31) pridružila se ekipi HRT-a u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'. U petak je pravila društvo Mirku Fodoru (57), a danas je službeno počela voditi emisiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na svom Instagram profilu objavila je i fotografiju svoje prve emisije. Dok Fodor i ona poziraju, iz prikrajka ih zeza voditelj Davor Meštrović (52). 

- Ne ide kod mene bez ranojutarnje šihte - napisala je kratko u opis fotografije. Pratitelji su joj u komentarima poželjeli dobrodošlicu i pohvalili novo lice HRT-a.

'Bravo, Doris', 'Pravo osvježenje', 'Drago mi je da si preuzela voditeljsku palicu' - neki su od komentara ispod fotografije.

Ipak, bilo je i onih gledatelja koji su na službenom Facebook profilu emisije pisali da je 'previše upadala u riječ' drugima.

- Previše se trudi, upada u riječ, kimanje glavom, na kraju samo kontraefekt - jedan je od mnogobrojnih komentara.

Nakon prve fotografije s HRT-a, Doris se sljedećom objavom obratila svima kojima je u posljednje vrijeme 'dosadila'. Kaže kako se navikla na negativne komentare, ali je neki zbilja vrijeđaju.

- Žao mi je što oni negativni komentari uvijek padaju u drugi plan zbog onih ružnih. I to je sve u redu. Ipak, ima jedan koji me uvijek kao strelica pogodi u srce i ne mogu si nikako pomoći a taj je - iskačeš iz paštete! 

Manje hejta, vise razumijevanja bi nam dobro došlo - napisala je Doris.

Pinčić je na televiziji počela raditi 2014. godine kad je postala voditeljica televizijskoj kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj'. 

Vjerujem da sreća prati hrabre i da ponekad treba izaći malo iz zone komfora, te ispitati svoje granice i mogućnosti pa sam stoga rado prihvatila novi izazov i ponudu koja mi je stigla s Prisavlja - rekla je Doris. Dodala je kako se veseli novim avanturama i iskustvima. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci