Show

Komentari 66

Prvi put na HRT-u pa poručila Fodoru: 'Bacio si me u vatru...'

Prvi put na HRT-u pa poručila Fodoru: 'Bacio si me u vatru...'

Doris Pinčić Rogoznica u ponedjeljak će se službeno priključiti timu 'Dobro jutro Hrvatska' pa je u petak sa Mirkom Fodorom imala malu generalnu probu te oduševila svoje obožavatelje

Glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (31) otišla je s RTL-a nakon šest godina i pridružila se ekipi HRT-a u emisiji 'Dobro jutro Hrvatska'. U petak ujutro, Doris je pred malim ekranima pravila društvo Mirku Fodoru (57) s obzirom na to da od ponedjeljka službeno počinje voditi emisiju. 

- Dobro nam došla Doris. Pratila si cijelu emisiju. Kako ti se činilo? - upitao ju je Fodor, a Rogoznica mu je poručila kako je sve izgledalo da ide po planu. 

- Kad vi to radite izgleda jako opušteno i zabavno, a vidjet ćemo koliko ću ja zeznuti u ponedjeljak - komentirala je Doris te dodala kako će se prilagoditi svemu što će se zahtijevati od nje. 

- Službeno si me odmah bacio u vatru - našalila se Rogoznica te poručila Fodoru kako će se osloniti na jednog iskusnog lisca kao što je on. Dobrodošlicu su joj poželjeli i na službenim stranicama televizijske emisije. 

Doris je na televiziji počela raditi 2014. godine kad je postala voditeljica televizijskoj kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj'. 

- Vjerujem da sreća prati hrabre i da ponekad treba izaći malo iz zone komfora, te ispitati svoje granice i mogućnosti pa sam stoga rado prihvatila novi izazov i ponudu koja mi je stigla s Prisavlja - rekla je Doris. Dodala je kako se veseli novim avanturama i iskustvima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Najčitaniji članci