Obavijesti

Show

Komentari 88

Doris Pinčić: Sve sam stvarala sama, žena mora imati doktorat da bi joj priznali da zna abecedu

Doris Pinčić: Sve sam stvarala sama, žena mora imati doktorat da bi joj priznali da zna abecedu
7

Doris se, osim voditeljskog posla na televiziji i radiju (Narodni), okušala i u glumi. Njezina motivacija u svemu tome je, kaže, stvaranje, ali ne novca već doživljaja i iskustva

VIDEO

Početkom veljače ove godine, Doris Pinčić (33) obilježit će dvije godine na HRT-u. Njezin iznenadni odlazak s RTL-a snažno je tada odjeknuo u javnosti, ali to ju nije omelo. Publika već dulje vrijeme upravo s Doris ulazi u novi dan u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', a ona se u studiju posve udomaćila.

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Doris 01:09

Kako i sama kaže, sretna je tu gdje je. Uči u svakoj emisiji, upija znanje od iskusnijih i starijih. Svakim danom zahvalna je za novu priliku i za sada tome ne vidi kraja.

- 'Dobro jutro, Hrvatska' bih prije nazvala zadovoljstvom nego izazovom. Kad i ako se, ne daj Bože, promijeni, tražit ćemo druge puteve - objasnila je voditeljica za Slobodnu Dalmaciju

Na televiziji, Doris priznaje, najviše voli gledati Roberta Knjaza

- Za mene je to televizija u svoj svojoj raskoši. Volim i emisije o kuhanju, pustolovne sadržaje... - rekla je. 

'Raduje me što sam sve stvarala sama'

Doris se, osim voditeljskog posla na televiziji i radiju (Narodni), okušala i u glumi. Njezina motivacija u svemu tome je, kaže, stvaranje, ali ne novca već doživljaja i iskustva. Posao ne želi samo 'odrađivati' već uživati u svakom danu. 

- To ne znači da je taj put uvijek lagan, nipošto, ali je vrijedan truda. Posebno me raduje što sam na tom putu sve stvarala sama - istaknula je. 

Pažanin pozirao s Doris Pinčić: 'Stara ljubav zaborava nema'
Pažanin pozirao s Doris Pinčić: 'Stara ljubav zaborava nema'

Iako se, kako sama kaže, ne trudi previše oko društvenih mreža, Doris na Instagramu ima više od 250 tisuća pratitelja. 

- To se dogodilo slučajno, jer ja uopće nisam posebno instagramski tip. Prikažem dio sebe i svog života i nastojim ne uljepšavati previše. Nekom se to sviđa, nekom ne - objašnjava.

Zbog javnih nastupa, koji su vrlo česti u njezinom životu, voditeljica Pinčić je često na meti javnih kritika. Na to je, priznaje, navikla. 

- Kao što sam nedavno rekla, žena mora imati doktorat da bi netko primijetio da zna abecedu - zaključila je Doris Pinčić. 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin