Obavijesti

Show

Komentari 39

Draganine žalopojke: Tamo je očajno, usamljeno sam pilence

Draganine žalopojke: Tamo je očajno, usamljeno sam pilence
12

Dok se Dragana jadala ukućanima kako joj je na otpadu grozno, na otpadu su je gledali na ekranu. Komentirala je kako je željna društva i da svi samo tračaju

VIDEO

Nakon buđenja Tamara je Velikom Bratu u ispovjedaonici rekla kako bi mogla biti dobra sa svim stanarima osim sa Sorajom jer joj se ne sviđa.

 - Možda griješim, ali to je možda - rekla je Tamara i zaključila da joj ona jednostavno nije 'sjela'.

Ukućani su dobili zadatak da operu veliki komad platna u dvorištu kako bi Veliki Brat mogao smanjiti kilometražu koju moraju 'odvoziti' u sklopu tjednog zadatka.

'Žao mi je što će Nemeš i Marijana biti povrijeđeni'

Slavica je Velikom Bratu rekla kako je primjetila da ženske ukućanke na otpadu i u kući čudno gledaju na ljubav Nemeša i Marijane iako tvrde da je podržavaju.

- Žao mi je što će Nemeš i Marijana biti povrijeđeni. Ja sam uvijek na strani ljubavi. Primijetila sam neke čudne poglede. Sve ukućanke kažu da je to ok, prave se da sve podržavaju dok misle nešto drugo - komentirala je Slavica.

Stanari otpada nakon buđenja su razgovarali o Dragani, a Soraja je komentirala kako se češlja pola sata. Nemeš je rekao kako mu je rekla da bude obazriv dok je Horvat komentirao da je primijetila kako je Duško ignorira zbog svega. 

Slavica na otpadu: Radašin se svima ulizuje

Slavica je otišla na otpad kuhati zbog Georgeove otrovne strelice gdje je tračala Radašina koji se, kako misli, svima samo ulizuje. Soraja se u jednom trenutku složila s njom te je komentirala kako i Duško radi nešto slično nakon čega je Horvat stao u njegovu obranu i rekao joj da Duška pusti na miru. 

'Dragana je izvor negativne energije'

Dragana mi najviše smeta. Upustila sam se u raspravu s njom da bi joj netko kazao kako se ponaša, voli ogovarati, ona je jednostavno izvor negativne energije, ne znam da li je isfrustrirana ili nešto. Svi imaju loš odnos s njom, brzo su shvatili kakva je, rekla je Soraja o Dragani. Dodala je da nema što pričati o njoj jer je svima sve jasno.

 - Što god da bude večeras. Imam neki osjećaj da će ako bude loše uskoro biti bolje - rekao je Nemeš Marijani dok su sjedili ispred ispovjedaonice nakon što je na pola sata ušao u kuću. 

'Jedva čekam otići s otpada, tamo je očajno'

Nakon njegova odlaska s Bojanom i Tamarom je tračala Slavicu. Marijana je komentirala kako je netko jednom dobro rekao da ona mora biti u centru pažnje. Dok su čavrljale u kuću je ušla Dragana i izljubila se s njima. Za to vrijeme stanari na otpadu su je gledali na TV ekranu.

- Kao da sam se ponovno rodila sada kada sam ovdje. Tamo je očajno na otpadu, jedva čekam otići. Mene spominju kao da sam ja nešto rekla, samo sam rekla da sam protiv razbijanja, a ne protiv Lestera - rekla je.

Dodala je da je strašno jer svi tračaju i zapitala se tko je uopće otkrio da je ona to rekla. 

- Ja sam usamljeno pilence, željna sam društva - požalila im se Dragana. 

Bojana joj je nakon toga rekla da joj je Lester poručio da više neće razbijati stvari u kući, da je s Nikolom zbog nje u svađi te da ono što ima na ustima nije herpes.

- Ja mislim da će ovdje nastati kaos zbog Dragane - rekao je Dražen.

Rekla je da sa Sorajom komunicira o onom samo o čemu mora i da nisu bliske. Rekla je da ju je ona počela ignorirati i da ne želi ništa forsirati jer ima svoje ja. Dodala je da najviše mrzi dvolične i neuredne ljude.

Soraja i Nirmal nisu mogli vjerovati da je to rekla nakon što su čuli njezine riječi.

- Tako će je ubaciti u mašinu da nije ni svjesna - komentirala je s nevjericom Soraja. 

'Dragani nigdje neće biti dobro'

Horvat je komentirao kako Dragana misli da će joj biti dobro kad dođe u kuću iako se vara. Nirmal je dodao kako misli da njoj nigdje neće biti dobro.

Rekao je kako misli da joj je Lester najsimpatičniji dok je Soraja rekla da je to Radašin jer joj je jednom rekla da voli starije muškarce. Horvat je komentirao da mu je išlo na živce kada je uhvatila Duška da joj kaže stvar koja se nju ne tiče.

- Zato ja s njom već dva dana ne komuniciram. To me najviše naljutilo - rekao je Horvat.

'Ja sam osoba koja ni mrava ne bi zgazila'

Dok su se svi povukli u autobus Dragana je Nemeša za to vrijeme pitala da li su je gledali dok je bila u kući.

 - Nisu sve, samo pola sata. Malo onako, malo iz profila - zezao ju je Nemeš. 

- Ja sam osoba koja ne bi ni mrava zgazila. Olajavaju me na svakom koraku, rekla sam im u oči što mislim - rekla je Dragana Emi.

Nakon toga je otišla u ispovjedaonicu, Velikom Bratu je rekla da ju je iznenadilo što joj Ema nije htjela reći da su je gledali na ekranu dok je bila u kući te da ju je Soraja počela izbjegavati. 

Dražen se ozlijedio, u bolnici će biti do ponedjeljka

Bojana i Marijana su komentirale kako im se ne sviđaju Draganine žalopojke jer nije ni vrijeme ni mjesto za to. Nakon što su se stanari otpada i ukućani suočili u Koloseumu, Dražen je završio u bolnici zbog ozljede kralješka gdje će ostati do ponedjeljka. U prvoj igri su pobijedili otpadnici, u drugoj igri 'Ukroti lava' rezultat je bio izjednačen dok su u trećoj i četvrtoj otpadnike pobijedili ukućani. Otpadnici će, svi osim Horvata koji je postao kapetan kuće, biti nominirani. Veliki Brat je Nemešu ponudio prijedlog da prihvati tajni zadatak i udari stanare otpada po stražnjici kako bi još tri puta po pola sata mogao biti u kući.

- Odbojkaški pozdrav za fair play - rekao im je Nemeš nakon toga, okupio ih u krug i udarao po stražnjicama.

Prije spavanja opet je posjetio Marijanu u kući koja je prije njegova ponovnog dolaska Tamari i Bojani rekla da je saznala da jedna osoba koja je bila u kući nije pozitivna i da se svima samo ulizuje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.