Obavijesti

Show

Komentari 7

Drugačiji od drugih: Sade voće, odlaze na pedikure i skrivaju se

Drugačiji od drugih: Sade voće, odlaze na pedikure i skrivaju se
5

Prvi su se put na crvenom tepihu pojavili 2017. i to na svečanom otvaranju Filmskog festivala u Cannesu. Tijekom cijele ceremonije Mara je držala ruku Phoenixu i strastveno ga poljubila kad je osvojio nagradu

VIDEO

Kao što to biva u glumačkom svijetu, većina ljubavnih priča rađa se na setovima, a upravo su tako završili zajedno i 'friški' dobitnik Oscara Joaquin Phoenix (45) i glumica i njegova zaručnica Rooney Mara (34). Rooney i Joaquin upoznali su se 2013. na snimanju filma 'Her', a Oskarovac je priznao kako je prvotno mislio da ga Mara ne može smisliti. 

92nd Academy Awards - Audience

- Nije uopće htjela razgovarati sa mnom. Ona je jedina osoba o kojoj sam tražio informacije na internetu. Nikad nisam to radio. Bili smo samo prijatelji, dopisivali smo se preko e-maila - izjavio je jednom prilikom Phoenix. Nakon snimanja filma par se razišao, no ponovno su se spojili na setu filma 'Mary Magdalene'. Tijekom snimanja zaljubili su se jedno u drugo i počeli hodati. 

Prvi su se put na crvenom tepihu pojavili 2017. i to na svečanom otvaranju Filmskog festivala u Cannesu. Tijekom cijele ceremonije Mara je držala ruku Phoenixu i strastveno ga poljubila kad je osvojio nagradu za najboljeg glumca za film 'You Were Never Really There'. 

8th Rome Film Festival -

U rujnu 2017. Phoenix je otkrio kako on i Mara žive zajedno u njegovom u stanu vrijednom 1.3 milijuna funti (oko osam milijuna i 200 tisuća kuna) u Los Angelesu. Posebno je raznježio obožavatelje kad je rekao da je zbog američke glumice gledao deset sati serije 'The Staircase' jer joj nije mogao reći ne. 

- Htio sam vezu koja će imati smisla. Htio sam vezu punu ljubavi. Nisam očekivao da ću to dobiti. Rooney i ja smo bili samo prijatelji - komentirao je Oskarovac. 

Kralj mračnih uloga: Živio je u seks-kultu, prosio, umalo umro
Kralj mračnih uloga: Živio je u seks-kultu, prosio, umalo umro

Iako oboje većinu vremena provode ispred kamera i reflektora, budući supružnici ne žive život poput ostalih zvijezda. Izbjegavaju tipičan holivudski način života, ne ide na zabave koje priređuju zvijezde i u otmjene restorane. Jedu isključivo povrće i voće iz svog vrta, odlaze zajedno na pedikure, a često ih se može vidjeti na prosvjedima za prava životinja. 

Iako nije htio komentirati zaruke, Phoenix je navodno zaprosio Maru u svibnju prošle godine nakon tri godine veze. Vjenčanje će, prema pisanju stranih medija, biti intimno za mali krug ljudi. 

92nd Academy Awards - Audience

Na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu gdje mu je uručena još jedna nagrada za 'Jokera', u rujnu prošle godine, Phoenix je dao do znanja koliko je sretan što ima Rooney pored sebe. 

- Negdje ovdje u publici, ne znam točno gdje, je mali prljavi zmaj kojem želim iščupati krila, omotati ga u deku i spavati s njim zauvijek. Volim te i hvala ti - poručio je Phoenix Mari.

Phoenix: 'Bio sam sebičan. Bio sam prevarant. Teško je bilo...'
Phoenix: 'Bio sam sebičan. Bio sam prevarant. Teško je bilo...'

Par je posebno oduševio obožavatelje na nedavnoj dodjeli Oscara. Izmjenjivali su nježnosti cijelo vrijeme te se dobro zabavljali, a posebno je bila emotivna fotografija. Paparazzi su ulovili Phoenixa i Maru kako jedu vegetarijanske burgere sjedeći na stepenicama dok se smiješe jedno drugome. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:53

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael