Show

Komentari 0

Dua Lipa pokreće lifestyle časopis: nudit će savjete o šminkanju, hrani i odjeći

Dua Lipa pokreće lifestyle časopis: nudit će savjete o šminkanju, hrani i odjeći

Toliko sam dugo sanjala o ovome. To mi je ogroman hobi. Oduvijek sam kompulzivno radila popise svega, omiljenih restorana, mjesta za odmor. Mobitel mi je pun bilješka, bolje da to ne vidite, rekla je

Britanska pjevačica kosovskog porijekla, Dua Lipa (26) napokon će ostvariti svoj dugoočekivani san, u kojem će sve svoje talente pokazati na jednom mjestu.

POGLEDAJTE VIDEO:

 Naime, svestrana će pjevačica pokrenuti vlastiti biznis, lifestyle časopis, putem kojeg će savjetovati hrpu svojih obožavatelja različitim savjetima vezanih uz ljepotu, hranu i putovanja.

 - Toliko sam dugo sanjala o ovome. To mi je ogroman hobi. Oduvijek sam kompulzivno radila popise svega, omiljenih restorana, mjesta za odmor. Mobitel mi je pun bilješka, bolje da to ne vidite - našalila se Lipa.

Njezin bi se novi biznis mogao mjeriti sa 'Pooshom' reality zvijezde Kourtney Kardashian (42), modernim vodičem koji nudi savjete kako život učiniti što boljim, ali i kampanjom 'Honest' glumice Jessice Albe (40).

 - Svi moji prijatelji i obitelj, gdje god da putuju, čak i ako samo na jednu noć, moći će mi poslati poruku i pitati za savjet - izjavila je presretno pjevačica.

 Inače, Dua se bavi i prodajom svijeća neobičnih naziva. Naime, ovog je proljeća na predstavljanju novih svijeća izazvala golemu reakciju zbog šaljivog naziva 'Ovo miriše na moju vaginu'.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno prekinula dvogodišnju vezu u s mlađim bratom sestara Hadid, modelom Anwarom Hadidom (22). Par je zadnjih nekoliko tjedana pokušavao spasiti vezu, ali nažalost bez uspjeha. 

Najčitaniji članci