Obavijesti

Show

Komentari 8

Dua Lipa razljutila Srbiju: Rekla da je ajvar proizvod iz Albanije

Dua Lipa razljutila Srbiju: Rekla da je ajvar proizvod iz Albanije
10

Nedavno je govorila kako Kosovo nije Srbija, a sad je mlada Britanka albanskog porijekla izjavila kako je ajvar proizvod iz Albanije koje svi moraju probati prije nego što umru

VIDEO

Pop zvijezda Dua Lipa (24) prije nekoliko je dana na Instagramu podijelila s nešto manje od 50 milijuna pratitelja objavu s razlozima 'zbog kojih Kosovo nije i nikad neće biti Srbija', a time je, očekivano, izazvala brojne reakcije.

POGLEDAJTE VIDEO: Dua Lipa rekla da je ajvar albanski proizvod

 

Tada joj se javila Jelena Karleuša (41) i rekla da bi Lipa trebala koristiti društvene mreže za širenje ljubavi, mira i glazbe. 

- Draga Dua Lipa, volimo te ovdje u Srbiji. Ekstremizam ni na koji način nije odgovor (znate da se kosovski čelnik nalazi u Haagu, suočen s optužnicom za ratne zločine itd. Na obje strane možete pronaći vrlo loše ljude). Vrati se u Kosovo da budeš sa svojim ljudima. Šaljem ljubav svim dobrim ljudima oko svijeta - napisala je u pomirljivom tonu Jelena.

Svega nekoliko dana nakon, mlada Britanka albanskog porijekla, izjavila je u emisiji 'Hot ones' kod Seana Evansa (34) kako je ajvar albanska delikatesa, koju mora svatko probati prije nego umre. Na ekranu se prikazao leskovački ajvar, zbog čega su ljudi poludjeli jer je Leskovac grad u Srbiji, a i osim toga, tvrde da je ajvar srpski proizvod.

Srpski mediji odmah su se raspisali o ovoj izjavi i istaknuli kako je ajvar specijalitet balkanske kuhinje te da je porijeklom iz Srbije, a oni ga često nazivaju i 'srpskim povrtnim kavijarom' kao i 'srpskom salatom'. Dodatak je brojnim jelima, ali se može jesti i sam, namazan na kruh. Doduše, taj je dio Dua Lipa dobro i objasnila. 

- Morate probati ajvar! To je kao... smjesa od pečene paprike. U tegli je, ljuto je i divno je. Ide uz sve. Uz jaja, pitu sa špinatom, koja je još jedan albanski specijalitet - izjavila je Dua Lipa.

Vjerojatno se nije ni nadala da će ovakva pomutnja nastati zbog jednog ajvara...

MTV Europe Music Awards 2018 - Arrivals - Bilbao
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao