Obavijesti

Show

Komentari 55

Dubrovkinja Ora Antonija naša je nova Miss Universe! Visoka je 185 cm i žiri je osvojila znanjem

Dubrovkinja Ora Antonija naša je nova Miss Universe! Visoka je 185 cm i žiri je osvojila znanjem
14

Misica trenutačno studira Menadžment u turizmu na RIT Dubrovnik. Prije manekenstva, bila je profesionalna odbojkašica te sudjelovala na velikim međunarodnim natjecanjima

Ora Antonija Ivanišević (20) iz Dubrovnika, nova je Miss Universe Hrvatske. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa ...

Lijepa Ora Antonija titulu je osvojila na sinoćnjem izboru održanom u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade. Titulu joj je predala prošlogodišnja pobjednica Mirna Naiia Marić iz Zadra. 

Naša nova Miss Universe visoka je 185 centimetara, a trenutačno studira Menadžment u turizmu na RIT Dubrovnik. Prije manekenstva, bila je profesionalna odbojkašica te sudjelovala na velikim međunarodnim natjecanjima. 

Među ostalim finalisticama, Ora se istaknula odgovorom na pitanje o ulozi Ujedinjenih naroda. Naime, znala je da su osnovani 1945. godine i da su potpisnice željele zajedništvo i mir za što se i danas zalažu. Mlada Dubrovkinja ovim je apsolutno osvojila čitav žiri. 

Za prvu pratilju i Miss simpatičnosti izabrana je Lorena Mustać, a za drugu Ozana Franović

Gledatelje su kroz program na ceremoniji vodili Jelena Glišić, bivša Miss Universe i Davor Garić.

Meksikanka ponijela titulu Miss Universe, naša Zadranka Mirna nije se uspjela plasirati u finale
Meksikanka ponijela titulu Miss Universe, naša Zadranka Mirna nije se uspjela plasirati u finale

U glazbenom dijelu programa sudjelovali su Maja Bajamić i Jacques Houdek.

Na izboru, osim ljepotica na pozornici, pažnju je plijenila i bivša missica i zaručnica Gorana Vlaovića, Ivana Mišura. Naime, diplomirana ekonomistica i bivši reprezentativac te stručni televizijski komentator u veljači 2021. godine dobili su djevojčicu, kći Vanu. Ivani je to prvo, a Goranu četvrto dijete. 

POGLEDAJTE VIDEO BIVŠE MANEKENKE KIM:

Koliko se naša bivša misica dobro drži govori i to da je samo pet mjeseci nakon poroda formu dovela gotovo do savršenstva. U mini haljini pripijenoj u tijelo pokazala besprijekornu figuru novopečene mame. To zasigurno ima veze i s vjenčanjem koje bi se trebalo upriličiti ovo ljeto u jednom od zagrebačkih hotela. Dizajnerica Vesna Sposa već je najavila kako će Ivana na najvažniji dan nositi upravo njezinu kreaciju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vesna Sposa (@vesnasposa)