Obavijesti

Show

Komentari 18

Duje Stanišić i Maja Malić prekinuli nakon 4 mjeseca

Duje Stanišić i Maja Malić prekinuli nakon 4 mjeseca
4

Maja i Duje slažu se kako je udaljenost jedan od razloga zašto su prekinuli. Nisu bili spremni za nešto ozbiljnije, a veza im je krenula u tom smjeru

VIDEO

Duje je duhovit, šarmantan, zabavan i divan dečko. Osvojio me na prvi pogled, no naši putevi se razilaze, otkrila je Maja Malić (21) nakon nastupa u RTL-ovu showu “Hrvatska traži zvijezdu”. Puljanka i Duje Stanišić (22) prošlog su tjedna prekinuli vezu.
- Zaljubili smo se još u prosincu u Varaždinu. No shvatili smo da je sve krenulo prebrzo i da nismo još spremni za nešto ozbiljnije - nastavila je Maja, koja je pjesmom Josipe Lisac “Magla” jednako očarala publiku i žiri. Kaže da je s Dujom ostala i dalje bliska prijateljica. Iako je Maja gledatelje osvojila promuklim senzualnim glasom, Duje je na njoj zapazio nešto drugo.
- Zavela me prekrasnim osmijehom, ali naša veza ne bi opstala jer ja živim u Petrčanima kraj Zadra, a ona u Puli. Daleko od očiju, daleko od srca - ozbiljan je bio Duje, kojega kandidati nazivaju najvećim šaljivčinom u showu.
- Prekid je zapravo bio očekivan, ali pamtit ću našu vezu kao lijepu avanturu - zaključio je Zadranin.
Pjevajući “Ljubav se zove imenom tvojim”, Duje je došetao do Anđe Marić te joj kavalirski poljubio ruku.

SKRIVALI SU SVOJU VEZU
Maja i Duje prvi su se put poljubili u kući u kojoj žive s ostalim kandidatima. Puljanka je skrivala vezu sa Zadraninom jer ga se, kaže kroz smijeh, sramila zbog njegove debljine.

ANĐA: GLAVA MI JE KAO DISKOKUGLA, A KAPA MI JE SUPER Pjevačica Anđa Marić (34) ukrotila je bujne kovrče staklenom kapom. Kaže da su joj diskokapu na glavu stavljali sat vremena. Pjevačica se nedavno rastala nakon sedam godina braka. Trenutačno uživa u samačkom životu, a vrijeme provodi sa sinom Gašparom (7).

PETAR: SLUTIO SAM DA ĆU BAŠ JA ISPASTI I TUŽAN SAM
Nastavit ću baviti se glazbom. Show mi je odskočna daska. Slutio sam da ću večeras ispasti, rekao je Petar Brkljačić (19). Miljenik djevojčica iz Solina nastup je počeo pjesmom Dine Dvornika “Ti si mi u mislima”. Žiri ga je pohvalio jer je prvi put imao “frajerski nastup”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete
STIŽE PRINOVA

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete

Šuškanja o prinovi krenula su krajem prošle godine, no sve je demantirao Tonči Huljić
Petar Grašo i Hana Huljić su se upoznali kad je bila djevojčica, a par sada čeka i drugo dijete
LJUBAVNA PRIČA

Petar Grašo i Hana Huljić su se upoznali kad je bila djevojčica, a par sada čeka i drugo dijete

Sredinom 2021. godine počela su šuškanja o njihovom odnosu te su ih Splićani često viđali u gradu, a par dugo nije htio potvrditi vezu u javnosti. Zatim je u listopadu iste godine napokon potvrđeno da su u vezi