Show

Komentari 0

Duran Duran nakon 30 godina snima novi album, a svirat će i gitarist koji boluje od raka

Duran Duran nakon 30 godina snima novi album, a svirat će i gitarist koji boluje od raka

Prošle se godine saznalo da gitarist sastava boluje od raka prostate, a glavni vokal otputovat će u njegov dom kako bi i on mogao sudjelovati na novom albumu

Britanski sastav Duran Duran ponovno će se sastati s bivšim članom benda, Andyjem Taylorem (62), a snimit će i novi album nakon 30 godina, prenosi Mirror.

Glavni vokal benda Simon Le Bon (64) radit će s Andyjem u njegovom studiju u Ibizi, nakon što se prošle godine saznalo kako Andy boluje od raka prostate u četvrtom stadiju. Vijesti o njegovoj bolesti podijelio je upravo Simon u studenom prošle godine, kada je tijekom ceremonije uvođenja benda u 'Rock 'n' Roll' Kuću slavnih pročitao Taylorovo pismo. Andy je svoju dijagnozu dobio četiri godine prije nego što se za istu saznalo.

Stradbally: Electric Picnic festival, tre?i dan

Basist benda, John Taylor (62) održao je govor na 'Unforgettable Evening' u Los Angelesu, gdje je prikupljeno čak 1,6 milijuna funti za istraživanje raka kod žena. John je tada rekao:

- Le Bon leti u Ibizu kako bi radio s Andyjem. Želja mi je da sam i ja tamo. Mislim da će biti odlično. To će biti stvarno lijepo za njih. Nisu bili zajedno u studiju možda 10 do 20 godina.

John i članovi benda Nick Rhodes (60) i Roger Taylor (62) snimat će album u Los Angelesu i Londonu.

Award of the German Radio Prize 2021

Najčitaniji članci