Show

Komentari 68

Dušan Bućan ljubi atraktivnu Saru: 'Ljubavna idila traje...'

Dušan Bućan ljubi atraktivnu Saru: 'Ljubavna idila traje...'

Glumac i manekenka u vezi su već nekoliko mjeseci, a Dušan je za časopis Story potvrdio: 'Ljubavna idila traje'. Bućan više od pet godina živi okružen konjima i psima na imanju na Kordunu...

Glumac Dušan Bućan (43) došao je dan prije Silvestrova na predstavu 'Idiot' Fjodora Mihajloviča Dostojevskog u HNK u Zagrebu. Predstava je u režiji Vasilija Senjina, a Bućan utjelovljuje lik Gavrila Ardailionoviča Ganje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osmijeh mu nije silazio s lica jer je s njim u pratnji bio atraktivni model Sara Hdagha, mlađa sestra hrvatske manekenke libijskih korijena Jasmine Hdaghe (36). Dvojac je zagrljen pozirao fotoreporterima u foajeu kazališta.

Par je u vezi nekoliko mjeseci, a Dušan je za časopis Story potvrdio: 'Ljubavna idila traje'. 

- Plan nam je ovo ljeto otići do Egejskog mora, Sara još uči jahati pa ćemo vidjeti hoćemo li zajedno konjima na put - rekao je Bućan za Story. 

I Sara se poput starije sestre, koja godinama živi u Los Angelesu, bavi modelingom. Živi u Zagrebu gdje je iz rodne Libije s roditeljima i tri sestre došla kao dijete.

Ljubav prema putovanjima spojila je s Dušanom koji je veliki avanturist. Glumac više od pet godina živi okružen konjima i psima na imanju na Kordunu, udaljenom 20 kilometara od rijeke Kupe.

Sarina sestra Jasmina bila je 2010. manje od godinu dana u vezi s holivudskim glumcem Billyjem Zaneom (53). Danas je učiteljica joge u Los Angelesu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci