Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
49 komentara

Dušanova cura: 'Nije problem raditi na selu, dojila sam koze'

U romantičnoj Istri bilo je posve mirno, a Valter je pripremao topao doček svojim odabranicama, samouvjerenoj Sandri, uplašenoj Zorici i razgovorljivoj Bahri, a dame su u automobilu skovale pakleni plan

Foto: RTL
49 komentara

Suprotnosti. Ta riječ najbolje opisuje Konjic, gradić smješten uz kanjon Neretve, ni 50 km od Sarajeva.

Miješa se tradicijska arhitektura s novim trendovima u gradnji, zgrade iz doba socijalizma sa suvremenim trgovačkim centrima, minareti s neonskim reklamama, žene s hidžabima u klasičnim mahalama, a ni sto metara dalje kafići puni zgodnih djevojaka koje ispijaju žestoka pića. Slično se ne može reći za Hakiju Špagu (41), koji ne namjerava otići iz rodnog Konjica.

Foto: RTL

U večerašnjoj epizodi, nakon što su na svoja odredišta sinoć doputovale Josipove i Mirine odabranice, vrijeme je da na put krenu i djevojke preostalih farmera.

Prve su na redu bile Hakijine dame koje su sretno stigle u Konjic, no od Hakije ni traga ni glasa.

Foto: RTL

- Došle smo na adresu koju nam je Hakija dao, a ta adresa je bila – brdo, brdo, brdo i još jedno brdo - požalila se Marijana Črlenec.

Kako su sve stigle u visokim potpeticama, djevojke su sjele na kofere uz cestu kako bi se malo odmorile dok čekaju, a usput su se požalile na loš doček. 'Trebao je doći i dočekati mene i djevojke', zasmetalo je Nikolini.

Foto: RTL

No uskoro je do njih stigao Hakijin pomoćnik Anel koji je razveselio djevojke pa su pohrlile upoznati se s njim, na trenutak posve zaboravivši na svog farmera.

- Nisam koketirala, upoznala sam se više - opravdavala se Ines Petrić koju je, osim pozdrava, zanimalo koliko Anel ima godina i što je po horoskopu. Anel im je obznanio da Hakija za njih planira spektakularno putovanje do njegova imanja, i to u čamcu za rafting, što je dame ostavilo u potpunom šoku.

Foto: RTL

- Bočno hodaj! Skidaj štikle, divljina je, snađi se - bodrile su jedna drugu Ines, Nikolina i Marijana kad su se, vukući kofere i u potpuno pogrešno odabranoj modnoj kombinaciji, hrabro krenule spuštati po kamenoj cesti koja vodi do rijeke.

- Govorile su mi da idem, da se opustim, ali prepala sam se jer možeš iskriviti nogu i povrijediti se'', komentirala je svoje zaprepaštenje najmlađa kandidatkinja Nikolina pa zaključila: 'Da sam znala gdje idem, obula bih druge cipele'.

Foto: RTL

Njezin strah nije nestao ni kad su stigli do rijeke pa se iskrcala iz čamca i odlučila pričekati neku drugu vrstu prijevoza, dok su Ines i Marijana hrabro otisnule niz riječne brzace.

Foto: RTL

S druge strane, u romantičnoj Istri bilo je posve mirno, a Valter je pripremao topao doček svojim odabranicama, samouvjerenoj Sandri, uplašenoj Zorici i razgovorljivoj Bahri, a dame su u automobilu skovale pakleni plan – naučit će farmera kućanskim poslovima. No čim su nogom kročile u njegovo dvorište, rasplamsale su se ljubomorne iskrice. Bahra je prva požurila pozdraviti Valtera, ostavivši ostale iza sebe, a Sandra je komentirala da joj već pomalo ide na živce. Osim toga, Sandra je i rekla kako joj neće biti problem na selu zaista i raditi jer je već prije, kaže, dojila koze...

- Valter nas je jako lijepo dočekao. Ocijenila sam njegov govor tijela i po tome sam ustanovila da nas je iskreno dočekao. Tu moć sam stekla prirodno… Uvijek me interesirala psihologija čovječanstva - komentirala je Bahra, pohvalivši se svojim sposobnostima. 

Foto: Tea Belak

A u Zrinu se spremala prava gozba, Dušan je za svoje dame odlučio ispeći odojka. Njegove su djevojke bile poprilično uzbuđene, a posebno Gorana koja je priznala da jedva čeka zagrliti i poljubiti Dušana.

- Šuška se, šuška, da ja volim Duška - zapjevala je kandidatkinja pa dodala da je osjećala leptiriće u trbuhu dok je čekala da se farmer pojavi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Naši partneri pišu
Message