Obavijesti

Show

Komentari 71

Duško Nemešu: Ti se primakni Soraji dok zaspi i iznenadi je...

Duško Nemešu: Ti se primakni Soraji dok zaspi i iznenadi je...
7

Dule je očito shvatio da je Nemeš najveći zavodnik u BB kući i da bi mogao obrlatiti svaku ženu pa ga je nagovarao da iznenadi Soraju ispod popluna kad svi zaspe

VIDEO

Horvat je rekao Velikom Bratu da je zabrinut za svoju cimericu Draganu jer ima slabu komunikaciju s ostalim stanarima i čini mu se da se ne ponaša prirodno. Zabrinut je jer mu je Dragana draga i misli da nije sretna. Smatra da je zbog njenog odnosa sa Sorajom situacija u kući stalno napeta. On ne shvaća zašto njih dvije ne mogu biti najbolje prijateljice. Primjećuje da se Soraja 'skompala' sa svim stanarima, osim s Draganom. Rekao je kako mu je Duško najdraži od svih stanara.

- Sad je bitno samo to što smo se mi posvađale, a to što se oni svi tračaju i svađaju, to nije nikom zanmljivo - rekla je Soraja koja je s Draganom komentirala zašto je njihova svađa toliko zanimljiva. 

U obzir dolazi samo bogata

George i Soraja raspravljali su o prijateljstvima između muškaraca i žena. George je zaključio da takvo što nije moguće i kao primjer naveo Duška koji, po njegovu mišljenju, sa Sorajom želi biti više od prijatelja. S njim se složio i Nirmal I Soraja i Duško rekli su im da ne znaju što pričaju te da ne pričaju gluposti.

- Kolike su me htjele, a ja sam se oženio. Sad šanse ima samo neka koja bi se pojavila s debelim deviznim računom - šalio se Duško i još jednom napomenuo da mu je Soraja jako lijepa. 

'Mila i Sara su ljepotice, Ema nije'

Duško, najveći ljubitelj žena u BB kući, pripadnice nježnijeg spola dijeli na lijepe i ružne. Soraja i Mila po njegovu su mišljenju u prvoj kategoriji, a Slavica i Ema u drugoj. 

- Slavica možda nije lepa ali je pametnija od svih žena u kući - rekla je Ema kojoj se nije svidio Duškov komentar, no on je smireno zaključio da je ona ljubomorna.

U raspravu se uključio i Nirmal i rekao Soraji da mu je ona najljepša, a Dragana odmah poslije nje. 

Stanari su pričali o ljudima koji su ispali i pokušavali zaključiti kako će se dalje odvijati show. Nirmal je organizirao večeru za sebe i Soraju. Veliki Brat napravio im je romantičnu atmosferu i uživali su. O večeri je pričao i Dragani koju je htio napraviti ljubomornom i u tome je uspio. Ona je zatim hvalila Horvata kako dobro kuha. Nirmal i Soraja donijeli su stanarima malo vina da i oni uživaju u večeri. 

'Samo posebna djevojka meni pere leđa'

Soraja je primijetila kako su ukućani jako ozbiljni otkad su oni s otpada ušli u glavnu kuću. 

- Slavica, ja i Mila uvijek smo htjele pjevati, ovo je sad stršano, jedva izdržavam - rekla je Soraja koja primjećuje tenzije među stanarima.

George je pokušavao Draganu nagovoriti da mu opere leđa. Obećao joj je da neće skidati gaće.

- Samo posebna djevojka meni može oprati leđa, ne tko god - rekao je George, i Dragana mu je na kraju došla oprati leđa i rekla mu da ne prigovara jer nikad u životu nije nekome prala leđa. 

Nemeš rasplakao Emu

- Ne mislim da je George, znam da si mi ti ukrala cigarete. Dokaze imaju oni na kameri, a ja s tobom ne želim više diskutirati - rekao je Nemeš Emi dok su sjedili za stolom. Optužio ju je da mu je upravo ona ukrala cigarete, a ona je zbog toga otišla u sobu i plakala. 

- Malo sam tužna zbog Nemešovih optužbi da sam ukrala cigarete, a nisam. Sve se vidi na kamerama. Razočarana sam u Nemeša, ali nema veze. Nisam mislila da će tako planuti. Pogodilo ga je to što nije s Marijanom, promijenio se - rekla je uplakana Ema. 

Nemeš je u ispovjedaonici pričao o novim stanarima s kojima, kaže, ima pozitivna iskustva. Osvrnuo se i na Tamarinog dečka koji je Marijani rekao da je se otac odrekao zbog njena ponašanja u kući.

- Smeta ti kako ti se ponaša cura. Imaš 35 godina, izađi u grad nađi drugu ribu - rekao je Nemeš aludirajući na Slavena koji je preskočio ogradu i stanarima otkrio informacije iz vanjskog svijeta jer je ljubomoran na Tamarin odnos s Nikolom. 

'Nemeš, primakni se Soraji dok zaspi i iznenadi je...'

Duško je bio posebno veseo i nije nikako mogao spavati. Ispričao se Georgeu što buči. Dok je prao zube ispala mu je proteza i nije se mogao prestati smijati. Dok je legao u krevet skinuo se u gaće i Soraju gađao odjećom. Zamolio je Nemeša da učini nešto Soraji dok zaspi da je iznenadi.

- Nemeš, molim te, na moj račun, ti se njoj polako primakni i iznenadi je - rekao je Duško, no Nemeš mu je rekao kako mu je Soraja predaleko. 

Marijana konačno shvatila

Marijana i Tamara u otpadu su se sunčale u kupaćim kostimima. Muški dio stanara sa zadovoljstvom ih je promatrao, no Veliki Brat djevojke je prekinuo u njihovoj aktivnosti. Na otpadu su stanari diskutirali o tome kako će ekipa u glavnoj kući rasporediti sredstva, tko će odlučivati o tome što će kupovati. Slavica je u ispovjedaonici rekla kako shvaća da je puno starija od ostalih stanara te da zato možda nije zanimljivija ostalim stanarima. 

Mila je otrovnu strelicu ispalila u Bojanu pa će odbojkašica tako tjedan dana morati biti dotjerana. Nosit će štikle, biti našminkana i obučena kao dama. Bojana je prihvatila izazov. Muči je zašto je već po drugi put strelica ispaljena upravo u nju. 

- Jutro je uvijek pametnije od noći, ne znam kako sam prikazana, tko to zna - rekla je Marijana kad ju je Veliki Brat pozvao u ispovijedaonicu i napomenula kako puno razmišjla o onome što je Slaven rekao. 

Stanari BB kuće dobili su tjedni zadatak. Moraju naučiti podizati i spuštati zastavu te sklapati šator. Čari izviđačkog načina života otkrit će uz poljski zahod i vatricu koju će paliti u pješčaniku u dvorištu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.