Obavijesti

Show

Komentari 38

Dva Dalmatinca željna ljubavi: Miljenko Morić i Vinko Perković

Dva Dalmatinca željna ljubavi: Miljenko Morić i Vinko Perković
1

Jednostavan, mudar, veseo i dobrodušan Vinko se spustio sa svoga ranča na planini Kamešnici u rodni Otok u potrazi za plemenitom ženom

VIDEO

Jedanaestero farmera traži ljubav, no samo njih šestero proći će u daljnje emisije, ovisno o tome koliko će tko od njih dobiti pisama. 

Miljenko Morić (54), Stankovci pokraj Benkovca

Miljenko zbog predanosti poslu na obiteljskom imanju i vlastite izbirljivosti nikada nije uspio pronaći srodnu dušu. Vlasnik OPG-a i, kako kaže, 'autentični Dalmatinac', po zanimanju je tehnički crtač. Miljenko ima maslinik, uzgaja ovce, kokoši, bob, pšenicu i bavi se prodajom različitog sjemenja. Živi s roditeljima koji jedva čekaju da im dođe snaha. Do sada nije uspio upoznati ženu s kojom bi podijelio život jer je, priznaje, podosta izbirljiv. Kaže kako čim upozna ženu, počne joj tražiti mane i razmišljati o tome u kojem bi 'krivom' smjeru mogao poći njihov odnos. Nada se da će mu emisija pomoći u tome da pronađe 'onu pravu i po mogućnosti neku razumnu i štedljivu' jer ne voli rasipnice. Po prirodi je romantičan, ali, priznaje, i ljubomoran. 

Vinko Perković (50), Otok kraj Sinja

Jednostavan, mudar, veseo i dobrodušan Vinko se spustio sa svoga ranča na planini Kamešnici u rodni Otok u potrazi za plemenitom ženom, a u emisiju se prijavio na sestrin nagovor. Sada živi na velikom imanju na kojem uz veliki vrt uzgaja kukuruz i pšenicu te ima 10 krava. Po svršetku rata, preselio je na svoj ranč na planini Kamešnici i živio gore s muflonima, divljim svinjama, kravama, kozama, psima i vukovima skoro 20 godina, piše RTL.

Kako kaže, saživio se s prirodom i nije mu se vraćalo među ljude. Vrlo je realan i prizeman te ima jednostavne poglede na život i ni u čemu ne vidi problem. Kod žene mu je bitno samo 'da je žensko i da je vrijedna'. Do sada je Vinko imao mnogo žena i kaže da im ne zna točan broj. Ženu bi osvojio, kaže 'skidanjem zvijezda s neba'. U ljubavi, priznaje, nema granice, a žena je za njega 'raj za oči, pakao za dušu i čistilište za novčanik'. 

Jesu li Miljenko i Vinko dobili dovoljno pisama i hoće li upoznati nekog s kim će dijeliti svoj život, saznat ćemo u novoj sezoni 'Ljubav je na selu' u nedjelju, 10. rujna u 20:10 na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško