Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
10 komentara

Dvostruka proslava u Splitu: Nakon pobjede pravac Ultra

Na stadion se jedva dolazilo jer se nije znalo tko maše pozivajući taksije, a tko samo slaveći pobijedu hrvatske reprezentacije. DJ trio Cheat Codes je nosio dresove hrvatske reprezentacije koje je za njih izradio HNS

Foto: Pixsell
10 komentara

Split je u subotu slavio kao nikada prije. S crveno-bijelim kvadratićima na licima te ponosno noseći dresove hrvatske nogometne reprezentacije, povorka splitskih navijača, ali i mnogobrojnih turista, uputila se k poljudskom stadionu.

Ulazak Hrvatske u polufinale mundijala slavio se i na Ultra Europe Festivalu. Za Hrvatsku su navijali i turisti. Odjeveni u dresove naše reprezentacije, strepili su gledajući televizijske ekrane po kafićima u središtu Splita. Pozornost koju su imali na utakmici ubrzo su zamijenili skakanjem u ritmu poznatih hitova.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

S Hrvatskom su slavili, ali s njom su i partijali. Deseci tisuća navijača-partijanera ponovno su okupirali Poljud. DJ trio Cheat Codes je nosio dresove hrvatske reprezentacije koje je za njih posebno izradio HNS. Trevor Dahl, Kevin Ford i Matthew Russell ponosno su pozirali noseći hrvatske 'kockice'. 

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Na stadion se jedva dolazilo jer se nije znalo tko maše pozivajući taksije, a tko samo slaveći pobijedu hrvatske reprezentacije. Ipak, kao jedan, pripadnici raznih nacionalnosti zdušno su uživali u bitovima omiljenim im DJ-eva.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Sretni što će uštedjeti na napuhanim festivalskim cijenama alkohola jer - napili su se već za vrijeme utakmice. Ipak, bez obzira što je cijena male pive na Poljudu 35 kuna, svi su rekli da su spremi popiti još koju za Hrvatsku.

 VIDI OVO: KVIZ: Koliko si dobro pogledao sinoćnju pobjedu Hrvatske!

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Message