Obavijesti

Show

Komentari 15

Džabe su ga psi lizali: Mladenu je papiga htjela počupati kosu

Džabe su ga psi lizali: Mladenu je papiga htjela počupati kosu
5

Ferucio me osvojio na prvu velikom znatiželjom. Jako je zabavan i luckast. Stajao mi je na ramenu i stalno tražio da mu iznova pjevam, kazao je Mladen Grdović

VIDEO

Mladen Grdović (57) odlično se zabavljao s papigom imena Ferucio u restoranu svoga prijatelja i imenjaka Mladena Bilića. Grdović je u Pomeru kraj Pule uživao u odličnom raspoloženju velike papige are koja obožava njegove pjesme. 

- Istina je, Ferucio me osvojio na prvu velikom znatiželjom. Koliko je zabavan i luckast, svojim mi je kljunom čak počupao i ovo malo dlaka na glavi što imam, ali smo se odlično zabavljali uoči mog koncerta u Ližnjanu. Stajao mi je na ramenu i stalno tražio da mu iznova pjevam. Kada sam zapjevao svoju poznatu pjesmu 'Evo mene moji ljudi...', Ferucio se toliko uživio u pjesmu da je počeo doslovce plesati. Ma divan je. Moj prijatelj Mladen kazao je u šali da će mi ga pokloniti jer te papige žive 100-ak godina, pa ću onda morati i ja toliko živjeti - našalio se pjevač. 

Papiga ga je, kazao je, fascinirala koliko zna pričati pa je s njom osim u pjesmi uživao i u 'čakulanju', ali i smijehu jer Ferucio se, kako tvrdi vlasnik obožava smijati i odlično imitira ljudski smijeh. Grdović je s papigom i svojim prijateljima proveo nezaboravno poslijepodne, a odao je da turneju uskoro nastavlja i po Americi, i to od Los Angelesa do Chicaga.

'Pseći balzam' za brži rast kose

Mladen je početkom godine kazao kako mu njegovi psi, kad se vrati s puta kući, odmah skoče na glavu i počnu ga lizati pa je primijetio da mu nakon tog tretmana kosa brže i bolje raste. 

- Od početka prosinca do Nove godine kosa mi je narasla za 50 posto. Najprije na potiljku, a sad je počela rasti i na tjemenu. Gušća je i duža - kazao je zadarski pjevač. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu