Obavijesti

Show

Komentari 0

Đžehvi bila u Zadruzi, Breskvica ljubila srpskog repera Voyagea, a Hrvati lude za njihovim hitom

Đžehvi bila u Zadruzi, Breskvica ljubila srpskog repera Voyagea, a Hrvati lude za njihovim hitom
12

Suradnja dvije mlade srpske glazbenice donijela im je u samo dva dana preko 910 tisuća pregleda

VIDEO

Na vrhu trendinga na YouTubeu u Hrvatskoj našle su se srpske pjevačice Teodora Džehverović (26) i Breskvica (21) s novim hitom 'Drift'. Teodora se javnosti predstavila u prvoj sezoni realitya 'Zadruga', a Breskvica odnosno Anđela Ignjatović popularnost je postigla u suradnjama s bivšim dečkom Mihajlom Veruovićem, poznatijim kao Voyage (21).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačice sa svojim obožavateljima često dijele atraktivne fotografije na društvenim mrežama. Breskvica i njena bivša ljubav zajedno su bili od 2019. godine, a samo dvije godine kasnije objavili su svoj prekid.

 

Beograd: Music Week Bar održan u okviru festivala Cloud Ada

Među njihovim hitovima zapamćeni su 'Budi tu', 'Vrati me', 'Anđele' i 'Beli grad'.

Da je Breskvicu slomio njihov raskid dokazalo je i to što je prošle godine promijenila imidž, iz brinete je prešla u crvenokosu, a na Instagramu je podijelila s fanovima i korekciju usana.

Svom je bivšem poručila i 'Bon Voyage' u prijevodu 'Sretan put' u njenoj istoimenoj pjesmi koju je posvetila Mihajlu.

 

Trenutačno je u sretnoj vezi s osam godina starijim Nikolom. 

Iako je romantične trenutke sa njim uglavnom objavljivala skrivajući njegov lik, u javnost su svojevremeno isplivale informacije o Nikoli koji je zaposlen u policiji i član je Interventne jedinice, prema navodima Monda.

S druge strane, kolegica Teodora javnosti je najzapamćenija ostala po sudjelovanju u realityu 'Zadruga' gdje je prije pet godina ostala treća u kući od svih stanara.

Breskvica progovorila nakon prekida s Voyageom: 'Imam mir i novog dečka, ne odvajamo se'
Breskvica progovorila nakon prekida s Voyageom: 'Imam mir i novog dečka, ne odvajamo se'

Ondje joj se pridružila i majka Gordana.

Beograd: Brat Teodore Džehverović oženio se za svoju nekadašnju učenicu

Tamo je Teodora bila glavni lik raznih drama, a pogotovo ljubavnih. U showu je započela svoju vezu sa srpskim manekenom i fitness trenerom, Anđelom Rankovićem.

Nakon skoro godinu dana koje su proveli zaljubljeni u 'Zadruzi', par je prekinuo poslije izlaska iz realitya, ali se Teodora ponovo zaljubila. Novi dečko bio joj je beogradski košarkaš Nino Čelebić (32) koji je jedno vrijeme igrao za Osječke 'Vrijednosnice'.

Nažalost, i toj je ljubavi nakon tri godine došao kraj, a nedavno su srpski mediji izvijestili kako se šuška da je Teodorina nova ljubav igrač Crvene Zvezde, argentinski košarkaš Luka Vildoz (27). Ona je viđena na zadnjih par utakmica na tribinama gdje je glasno navijala. 

Teodora se javnosti predstavila sa singlom 'Kristijan Grej', a poslije je na vrhu trendinga bila i s hitovima 'Tresi, Tresi' i 'Vudu'.

Da su ona i Breskvica savršena kombinacija govori i to što je njihova najnovija pjesma koja je izašla u nedjelju, u samo dva dana postigla najbolje mjesto trendinga i najslušanija je u Hrvatskoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.