Show

Komentari 110

Ecija Ivušić od supruga Gorana dobila automobil za rođendan: 'Wow! Baš ti odlično pristaje...'

Ecija Ivušić od supruga Gorana dobila automobil za rođendan: 'Wow! Baš ti odlično pristaje...'

Unatoč tome što znam da ne voliš iznenađenja odlučio sam se na novu 'misiju' - kako iznenaditi i šokirati Eci Peci. Međutim, sada kad smo u braku je kudikamo teže smuljati nešto, napisao je Goran

Bivša voditeljica Ecija Ivušić (36) dobila je luksuzni automobil za rođendan. Novog limenog ljubimca darovao joj je suprug, bubnjar Goran Belošević (36), koji se pobrinuo i da njegova draga ima svoje inicijale te datum rođenja na registarskoj tablici. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Unatoč tome što znam da ne voliš iznenađenja odlučio sam se na novu 'misiju' - kako iznenaditi i šokirati Eci Peci. Međutim, sada kad smo u braku je kudikamo teže smuljati nešto pa sam morao uključiti booster dozu laži. Da ne duljim, eto poklona za ročkas koji sam 'slučajno' greškom zaboravio u Zagrebu. Voli te tvoj muž - stoji u opisu fotografije koju je Ecija podijelila sa suprugovog Instagram profila.

Ecija se, naravno, odmah fotografirala pored svog bijelog Audija, a komplimenti su se samo nizali. Mnogi su joj poručili da ima najboljeg supruga te da joj automobil odlično pristaje.

'Wow kakvo iznenađenje!' 'Svaka čast, pohvale za muža', 'Takvoj ljepotici priliči močan auto', pisali su joj pratitelji.

Najčitaniji članci