Show

Komentari 7

Ecija Ivušić pokazala kako je izgledala zadnji dan djevojačke: 'Pusa od flamingo mladenke'

Ecija Ivušić pokazala kako je izgledala zadnji dan djevojačke: 'Pusa od flamingo mladenke'

Nikad nisam mislio da će mi se jedan Flamingo toliko sviđati, poručio joj je zaručnik Goran Belošević s kojim planira vjenčanje u rujnu ove godine na jednom Dalmatinskom otočiću

Bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić objavila je fotografije sa zadnjeg dana djevojačke i pokazala raskošnu kombinaciju koju je nosila.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pusa od flamingo mladenke. I usput, gotova djevojačka. Ma kud prije? Samo tri dana trajala - poručila je Ecija u objavi.

Ecija je nosila kratku svjetlucavu srebrnu haljinu s dugim rukavima koje je prekrivalo perje u žutim i ružičastim bojama. Na nogama je imala jarko zelene štikle dok je u kosu stavila dugi veo s šarenim lopticama na glavi.

Naime, proteklog vikenda Ecija je organizirala djevojačku zabavu, a s prijateljicama se u Makarskoj provodila čak tri dana. Njenu haljinu komentirao je i zaručnik Goran Belošević.

- Nikad nisam mislio da će mi se jedan Flamingo toliko sviđati - poručio je svojoj zaručnici.

Za kraj je objavila video kako šeće prema zalasku sunca i poručila da 'nikad nije vidjela zalazak koji joj se nije svidio', a ovaj je čini se bio najposebniji.

Među poznatim imenima tu su bile i njezine dugogodišnje prijateljice Snježana Schillinger i Nives Celzijus, ali i prijateljice iz djetinjstva.

Prvu večer smo se skupile, išle smo tek na piće što nam je bilo zagrijavanje za iduća dva dana. U nedjelju samo dan provele na plaži partijajući. I kupale smo se i uživale i onda smo posljednji dan imale večeru - otkrila je Ecija za RTL.hr.

Rasplakao ju je poklon, koji se sastoji od albuma s dragim uspomenama, i nakita, koji će nositi na svadbi 10. rujna ove godine.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’