Show

Komentari 113

Ecija Ojdanić slavi rođendan: 'Dobro došla četrdeset i osma godinico, baš ti se veselim!'

Ecija Ojdanić slavi rođendan: 'Dobro došla četrdeset i osma godinico, baš ti se veselim!'

Glumica je jučer proslavila svoj 48. rođendan, a danas se zahvalila svima na lijepim željama i podijelila svoja razmišljanja o protekloj godini. U komentarima dobila je još lijepih želja

Glumica Ecija Ojdanić jučer je proslavila svoj 48. rođendan, a danas je obilježila proslavu na društvenim mrežama. Podijelila je fotografiju s čokoladnom tortom i zahvalila se svima koji su joj čestitali.

- Hvala dragi moji čestitari! Ovo je bio jedan poseban rođendan kojeg ste vašim čestitkama učinili još posebnijim. Nevjerojatna godina je iza mene, s puno važnih lekcija. - započela je glumica.

- Frazu "zdravlje je najvažnije" nikad, ali nikad više neću shvaćati olako. Isto tako, da sve možemo nadoknaditi osim ljudskih života. Ne poniziti se u porazu, na uzvisiti se u pobjedi. Ali i da moram paziti što želim, jer mi se želje uglavnom i ostvare. I da moj entuzijazam i optimizam raste proporcionalno i godinama i preprekama! Dobro mi došla četrdeset osma godinico, baš ti se veselim! - završila je vesela Ecija.

U komentarima su joj prijatelji i pratitelji zaželjeli sve najbolje i čestitali rođendan. Među njima bili su Marko Grubnić (38), Iva Šulentić (38) i Sonja Kovač (37).