Show

Komentari 50

Edita Misirić Vrkljan: 'Porod je bio dramatičan, ali dobro smo'

Edita Misirić Vrkljan: 'Porod je bio dramatičan, ali dobro smo'

Voditeljica i kondicijski trener Javor vjenčali su se u ljeto 2016. nakon tri godine veze. Vjenčana kuma Editi bila je dugogodišnja prijateljica i kolegica Antonija Mandić

Prije svega želim se zahvaliti liječnicima i sestrama na stručnosti, ljudskosti i prije svega pravodobnoj reakciji i brzoj odluci profesora Matijevića. Emotivna sam i sretna što je dobro prošlo, rekla je Edita Misirić Vrkljan (37). Voditeljica je prekjučer rodila sina Vanju u zagrebačkoj bolnici Merkur. 

Edita i muž, kondicijski trener Javor Vrkljan dali su djetetu rusko ime kako su i najavili, a danas je otkrila kako je protekao porod. 

- Bilo je dramatično - rekla je voditeljica. Dodala je kako su ona i Vanja dobro i zahvalila se obitelji i prijateljima na čestitkama i porukama potpore.

- Javore, volim te - napisala je suprugu na društvenoj mreži. 

Edita je u intervjuu za časopis Gloriju u prosincu prošle godine rekla kako je kupila stvari za bebu jer zna da će roditi dečkića. Spomenula je i kako se njoj i mužu najviše sviđaju ruska imena pa su odabrali 'Vanja' koje je jako često i kod nas, ali ga nisu htjeli otkriti. Dodala je da jedva čeka dolazak sina. 

- Malo me strah, ali jednako toliko se i veselim što ću postati majka - rekla je voditeljica. Edita i Javor vjenčali su se u ljeto 2016. nakon tri godine veze. Vjenčana kuma bila joj je dugogodišnja prijateljica i kolegica Antonija Mandić.

Najčitaniji članci