Obavijesti

Show

Komentari 29

Ekipa iz serije 'Igra prijestolja' tulumarila u gay klubu do jutra

Ekipa iz serije 'Igra prijestolja' tulumarila u gay klubu do jutra
5

SPREMNI ZA BORBU Lena Headey, koja glumi zlu kraljicu Cersei Lannistere, i Peter Dinklage, koji igra njezina brata, u Hrvatsku su došli ravno s gay partija

VIDEO

Četvrta sezone serije “Igra prijestolja” snimat će se do 20. rujna u Dubrovniku. Glavni glumci Lena Headey (39), koja glumi zlu kraljicu Cersei Lannistere, i Peter Dinklage (44), koji igra njezina brata, u Hrvatsku su došli ravno s gay partija.

Zvijezde večeri Lenu i Petera snimili su fotografi dok su na podiju vrtili hula hoop, a oko njih je plesala horda obožavatelja. Brat i sestra Lannister posljednju večer prije dolaska u Dubrovnik proveli su na razuzdanom partiju u gay klubu u Torontu. Ondje su ispijali litre votke, a fanovi su Petera od sreće primali u naručje. Glumci su i ovaj put imali sreće jer su snimanje nove sezone, koje je trebalo početi jučer, odgodili zbog nevremena. Unatoč tome Peter je nahvalio ljepote Jadrana.

- Hrvatska je jedno od najljepših mjesta na kojima sam bio. Ljudi, hrana, sve u vezi s ovim mjestom je prekrasno - kaže Dinklage.
 Producenti su radnju, kao i prethodne dvije godine, smjestili u Dubrovnik, koji zbog zidina podsjeća na Kraljev Grudobran.


- Kad pročitate knjige po kojoj je rađena serija i dođete u Dubrovnik, shvatite da je to mjesto o kojem piše George R. R. Martin - nahvalio je autor serije David Benioff ljepotu staroga grada. 

Producenti kao i prethodnih sezona nisu štedjeli pa će set nove sezone stajati vrtoglavih 350 milijuna kuna. Dodali su kako će u seriji biti još više seksa i krvi, a nadaju se da će i ovaj put oboriti rekorde gledanosti jer je prvu epizodu prošle sezone gledalo 4,4 milijuna fanova.

Na setu će biti i 400 statista iz Hrvatske. Na audiciji su birali muškarce atletske građe između 18 i 70 godina te žene od 15 do 50 godina, a po danu će zarađivati oko 200 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu