Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
23 komentara

Ekscentrik iz srpskih realityja šeta špicom s Modnim Mačkom

Voditelj Boki 13 za šetnju Zagrebom odabrao je šešir, dok je naš Mačak bio u tenisicama, gotovo skroz sportski odjeven. Obojica su odabrali neobičnu odjeću, a Boki se isticao šlapicama i raznobojnim dimijama...

Foto: Instagram
23 komentara

Moda i prijatelji. Zagrebačka priča, napisao je makedonski televizijski voditelj Bojan Jovanovski (33) uz fotografiju sebe i Marka Grubnića (36). Poznatiji je kao Boki 13 i sudionik srpskih realityja. Većini publike bio je antipatičan i zbog bizarnog šminkanja i oblačenja...

POGLEDAJTE VIDEO: 

Solariji i plastični kirurzi bili su mu nezaobilazni, a volio je hodati i u štiklama. Prije dvije godine izgubio je 60 kilograma i postao neprepoznatljiv. Odbacio je sa sebe žensku odjeću i šminku te promijenio stil života.

Foto: Instagram

U našem Mačku pronašao je, očito, srodnu dušu i prijatelja. Oboje su za šetnju zagrebačkom špicom stavili šešire, dok je naš Mačak bio u tenisicama, gotovo sportski odjeven, Boki 13 imao je nekakve šlapice, svilenu trenirku, uz hlače kao dimije, a puno stvari stavio je u žensku torbu.

Foto: Instagram

Boki 13 nekoć je vodio emisije na televiziji Pink, a jednom je ugostio i Jelenu Karleušu (40). Tad se pričalo i da će voditelj promijeniti spol, međutim, predomislio se. Prošle godine pokrenuo je vlastitu televiziju '1 TV' u Makedoniji. 

Naši partneri pišu
Message