Obavijesti

Show

Komentari 53

Ivica i Katja napustili BB kuću, nominirano petero stanara

Ivica i Katja napustili BB kuću, nominirano petero stanara
4

U večeri prepunoj iznenađenja prvo je Ivica ekspresno napustio BB kuću, ubrzo je iz showa izbačena i Katja, a nominirani su Kocka, Kristina, Ines, Rina i Romano

VIDEO

Stanari Big Brother kuće možda su proteklih tjedan dana živjeli u raju, alii to ne znači da su njihovi odnosi bili idilični. Suze, svađe i prijetnje izlascima iz kuće miješali su se sa zagrljajima i poljupcima, a posebnu dozu uzbuđenja u kuću je unijela 'Kocka' koje su se svi stanari prvo bojali, a ona im je na kraju stavila osmjeh na lice.

Voditeljica Marijana Batinić na samom je početku podsjetila na nominirane stanare i njihove priče. Nominirani su Jurica, Ivica, Fabio, Marina, Kocka i Katja, a za nekoga od njih večeras završava ova reality priča.

Nakon toga, Marijana se javila stanarima i osvrnula se na posjet Lenke odnosno, supruge Jurice Pađena, a onda, poput groma iz vedra neba, stanarima otkrila da kuću napušta Ivica. Nakon toga, njezin suvoditelj Neno Pavinčić ugostio je Kristininu sestru.

U međuvremenu je izbačeni Ivica stigao u studio, a Marijana je u šali prokomentirala da je vrlo šutljiv, isto kao i u kući. Na Ivici se nije vidjelo da je iznenađen ili tužan zbog izlaska. Nakon toga, MMA borac bacio je 'otrovnu' strelicu. Ovog puta, Pađen će morati zasvirati pjesmu 'Što si u kavu stavila' svaku put kada Rina progovori na engleskom (što se događa vrlo često).

Proteklih sedam dana stanari su mogli uživati u svim blagodatima 'rajskog' tjedna za koji su se pošteno namučili, što je kulminiralo 'čistilištem', a neke od 'pokora' bile su Alenovo šišanje i Romanova prisilna apstinencija od alkohola.

U studio je potom stigla posebna gošća. Riječ je io pjevačici Maji Šuput koja redovito prati zbivanja unutar BB kuće. Maja je otkrila da još nema svog favorita i priznala da se nikada ne bi mogla zamisliti u Big Brotheru. Pjevačica je zatim izvela svoju pjesmu naziva 'Ne lomi mi srce'.

I baš kada su pomislili da je s izbacivanjem gotovo, Marijana je 'postrojila' stanare. Prvo im je rekla da je Jurica zbog uspješno odrađenog zadatka zaradio imunitet, a zatim da kuću napušta Katja.

Neno je zatim popričao s Pađenovom suprugom Anom koja je u kuću ušla u ulozi Lenke. Ana je prokomentirala situaciju u kući i kazala kako ne zna koga bi njen suprug mogao nominirati.

U studio je potom stigla vidno šokirana Katja te rekla kako joj je žao što je napustila show. Kazala je da joj se od svih stanara jedino zamjerio Romano jer se pijan ružno ponašao prema Marini. Isto tako, Katja je bacila svoju 'otrovnu strelicu' pa će tako Rina cijeli tjedan morati čistiti kuću.

Nakon drugog izbacivanja, došlo je vrijeme za nominacije. Stanari, vidno pogođeni Katjinim odlaskom, izredali su se u ispovjedaonici, a idućih sedam dana za svoj ostanak u kući strepiti će Kocka, Kristina, Ines, Rina i Romano za kojeg do daljnjega nema pive.

Inače, jedna od najoriginalnijih razloga za nominaciju bio je Alenov. Naime, on je nominirao Romana jer mu 'uvijek sve popije'.

Stanari su na kraju saznali da su uspješno prošli zadatak s 'Kockom', ali ne i onaj s veslanjem jer su odveslali premalo kilometara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.