Obavijesti

Show

Komentari 6

Elba pojeo biftek, pa zaludio obožavateljice za DJ pultom

Elba pojeo biftek, pa zaludio obožavateljice za DJ pultom
18

Holivudski glumac 'miksao' je glazbu ne ispuštajući iz ruke omiljene cigare, a sve je bilo pod 'budnim okom' njegove zaručnice, bivše manekenke Sabrine Dhowre

VIDEO

Britanca Idrisa Elbu (45) šira publika pamti po ulogama u serijama 'Žica' i 'Luther', a sinoć je u zagrebačkom klubu 'Opera' pokazao kako se snalazi za DJ pultom.

Seksi Idris stigao u Zagreb sa zgodnom zaručnicom Sabrinom
Seksi Idris stigao u Zagreb sa zgodnom zaručnicom Sabrinom

- Bilo je odlično, oduševljen je s klubom i ljudima, energijom koja se događala oko nas. On, zaručnica Sabrina i njegov menadžment bili su pozitivno iznenađeni - rekao nam je je Ivan Rendulić, voditelj zagrebačkog kluba Opera.

Holivudski glumac rasplesao je prepun klub, a osim što je publiku oduševio izborom glazbe, nisu izostali ni brojni uzdasi obožavateljica na račun njegova izgleda. Glazbu je 'miksao' ne ispuštajući iz ruke omiljene cigare, a sve je bilo pod 'budnim okom' bivše manekenke Sabrine Dhowre (29). 

- U backstageu se nije družio s fanovima, ali nakon što je sišao sa stagea morao je proći kroz publiku, gdje je stajao s fanovima, slikao se sa njima, bio je komunikativan maksimalno, koliko god mu je to prilika dopuštala - dodaje Rendulić. 

Pokretanje videa...

00:14

Idris je sa zaručnicom, sinom Winstonom (4) i troje ljudi iz menadžmenta prije koncerta večerao biftek u zagrebačkom restoranu u Gajevoj ulici.

Elba je u Zagreb sletio jučer popodne. Glumac i bivša manekenka bili su dobro raspoloženi, a dočekala ih je samo organizatorica koja ih je odvela do službenog kombija i odvezla do luksuznog hotela u kojem su rezervirali predsjednički apartman. 

- Moram reći da od svih izvođača koje smo do sada okupili on je imao najmanje zahtjeva, ništa što bi ga posebno odvajalo od drugih - rekao nam je vlasnik kluba Pjerino Bebić.

- Jedini je zahtjev ako se to tako može nazvati, imao da ekipa dobije još jednu posebnu sobu za dadilju pa makar i o vlastitom trošku, što naravno ne dolazi u obzir. Podrazumijeva se da ćemo i tu sobu mi platiti – objašnjava voditelj kluba. 

Elba još iz braka s vizažisticom Hanne Norgaard ima kći Isan (16) koja nije došla u Zagreb. Svoju djevojku Sabrinu zaprosio je u veljači ove godine. Elba je prilikom romantičnog čina, kako kaže, 'pao na koljena' i to nakon završetka premijere filma 'Yardie'.

The MET Gala 2018 - New York

Inače, Idris je glazbenu karijeru započeo kao 14-godišnjak kada je pomagao svom ujaku sa sviranjem po svadbama. Paralelno s time je glumio u kazalištu i dobio je nekoliko manjih uloga na britanskoj televiziji te je uz to radio na piratskim radijskim postajama. Elba je odustao od školovanja i postao profesionalni DJ, a uskoro je odlučio preseliti se u New York jer je smatrao da će mu to pomoći u karijeri. 

'Holivudska zvijezda Idris Elba u Zagreb će dovesti zaručnicu'
'Holivudska zvijezda Idris Elba u Zagreb će dovesti zaručnicu'

Uskoro je dobio ulogu u seriji 'Žica', a utjelovio je i južnoafričkog predsjednika u autobiografskom filmu 'Mandela: Dug put do slobode'. 

Svirao je na popularnom festivalu Snowbombing u austrijskom skijalištu Mayrhofen, mnogim barovima po Londonu, otoku Ibizi koji je poznat po noćnom životu, a prošlo ljeto je bio u Dubrovniku tijekom europske turneje. 

Elba je objavio album 'mi Mandela' za koji je dobio inspiraciju kada je utjelovio pokojnog predsjednika. Objavio je i album 'Murdah Loves John', a nadahnuo ga je njegov lik iz serije, detektiv John Luther. 

PROČITAJTE I OVO: 5 savjeta kada pošalješ seksi poruku krivoj osobi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama