Show

Komentari 51

Elegović o golišavim fotkama na društvenim mrežama: 'Malo se pravim važna, moram priznati'

Elegović o golišavim fotkama na društvenim mrežama: 'Malo se pravim važna, moram priznati'

Glumica ne krije svoje godine i njima se ponosi, a za InMagazin je otkrila koja je tajna njezinog izgleda i vitke linije. Na dijeti je, kaže, od svoje 21. godine

Mila Elegović u 51. godini i dalje privlači poglede mladolikim izgledom i figurom. Na svom Instagram profilu nerijetko objavljuje fotografije u atraktivnim izdanjima te je za InMagazin ispričala da se svojih godina ne srami.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Mislim da se nešto lijepo dogodilo, da godine više nisu bauk. Pitala sam sebe zašto ja objavljujem te slike na društvenim mrežama i zašto svako ljeto objavim neku sliku. Ali shvatila sam da je to neka narcisoidnost koju moram priznati. I stalno se sad pitam i gledam te portale - pa zašto si to napravila? I onda si kažem, Mila joj, voliš se praviti važna - našalila se na svoj račun Mila.

Za Milin njegovani izgled i vitku liniju, osim fizičke aktivnosti, zaslužna je i zdrava te umjerena prehrana.

- Šest puta dnevno moram jesti sve pomalo. Voće, povrće, ugljikohidrate, sve, ali stvarno jedem malo. Međutim, mislim da se radi o tome što sam ja na dijeti od svoje 21. godine. To je sad minuli rad, nagradilo me to - otkrila je glumica.

Najčitaniji članci