Show

Komentari 0

Elemental slavi punoljetnost u zagrebačkom Domu sportova

Elemental slavi punoljetnost u zagrebačkom Domu sportova

Vrijeme održavanja je potpuno logično jer će početkom godine grupa objaviti novi album i to prvi puta za vlastitu etiketu '383 Records'. Album su najavila dva singla

Grupa Elemental će 5. ožujka iduće godine održati prvi veliki solo koncert u zagrebačkom Domu sportova . Hrabrost, a ona je danas kad dogovarate tako velik prostor potrebna, su skupili nakon šest albuma, brojnih hitova i koncerata po cijeloj regiji.

Vrijeme održavanja je potpuno logično jer će početkom godine grupa objaviti novi album i to prvi puta za vlastitu etiketu '383 Records' . Album su najavila dva singla, 'Goli i bosi' i 'Sve je moje tuđe', svojevrsna oda tzv. malom čovjeku, kako kažu, heroju ovih vremena.

Mnogi su, zbog silnih hitova koje bend danas ima, zaboravili da je grupa Elemental krenula 1998. kao tri MC-a. U takvom su izdanju objavili dva albuma,  'Moj, njegov i njen svijet” i 'Tempo velegrada – Demiurg'. Uoči objavljivanja trećeg CD-a, formiraju sedmeročlanu postavu i lansiraju najveće hitove: 'Romantika', 'Iz dana u dan', 'Sama' i 'Tako lijepa', kojima su zaživjeli kao jedan od najpoznatijih bendova regije.

Sljedeća tri albuma donijela su hitove 'Zašto te imam', 'U mojoj glavi', 'Priroda i društvo', 'Ljuljaj brod', 'Bolji si', 'Prokleta ljubav' i mnoge druge pjesme kojima su pridobili širu publiku i koji im, uz već spomenute, daju sigurnost da će Dom sportova 5. ožujka biti pun.  Nisu bez razloga taj dan već sada prozvali Danom E.

Najčitaniji članci