Obavijesti

Show

Komentari 0

Elena iz 'Supertalenta' objavila album prvijenac: 'Oduvijek sam potajno sanjala o tome svemu'

Elena iz 'Supertalenta' objavila album prvijenac: 'Oduvijek sam potajno sanjala o tome  svemu'
1

Elena se prvi put službeno predstavila pod diskografskom kućom Menart sa pjesmom “Imaš mene“ koja je već u prva tri mjeseca od objavljivanja imala više od milijun pregleda

VIDEO

Elena nam je svima prvenstveno poznata kao kandidat u showu 'Supertalent' gdje je kao stidljiva djevojčica iznimnog vokala i talenta osvojila publiku širom regije, ali i svijeta pa tako i Maju Šuput Tatarinov (44) koja joj je stisnula Zlatni gumb.

POGLEDAJTE VIDEO:

Snovi tadašnje 12-godišnje djevojčice su se činili jako dalekima i nedostižnima. Danas, 19-godišnja Elena može reći da joj se najveći san ipak ostvario te ponosno predstavlja svoj prvi album 'San'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena (@elena.brnic)

- Kao mala sam uvijek mislila da su vlastite pjesme, albumi i nastupi za neke druge ljude, da je takvo meni nešto nedostižno, iako sam uvijek potajno sanjala o tome i težila tom putu. Svi koji me poznaju znaju da sam oduvijek, pa tako i sada, imala tremu prije nastupa pred širom publikom, paniku od svake kamere jer nikada ne bih znala što reći pa bih u startu blokirala i skroz se zbunila - kroz smijeh priča Elena.

Tko je Petar Bruno Basić? Ovako je govorio nakon Supertalenta: 'Uložit ću 200.000 kn u sebe!'
Tko je Petar Bruno Basić? Ovako je govorio nakon Supertalenta: 'Uložit ću 200.000 kn u sebe!'

- Uvijek sam voljela snimati covere za društvene mreže, osobito Tik Tok gdje sam prikupila veliku publiku i svoje vjerne pratioce koji su uz mene dan danas. Tada mi se to sve činilo onako usputno, kao vrsta hobbya, nikad nisam mislila da ću jednog dana tim istim pratiteljima pjevati svoje pjesme - priča Elena, koju danas na Tik Toku prati preko 30 000 pratitelja, a na Instagramu preko 20 000, o svojim prvim počecima glazbenog puta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena (@elena.brnic)

Elena se prvi put službeno predstavila pod diskografskom kućom Menart sa pjesmom “Imaš mene“ koja je već u prva tri mjeseca od objavljivanja imala više od milijun pregleda.

Bivši pobjednik Supertalenta dobio šest godina zatvora zbog pljački: Ukrao je 140.000 eura
Bivši pobjednik Supertalenta dobio šest godina zatvora zbog pljački: Ukrao je 140.000 eura

Nakon toga su uslijedili singlovi “Zauvijek“, “Htjela sam te voljeti“ i “Prva“.

- Ne mogu reći da je put do finalne verzije albuma bio lagan. Prvo sam morala procesuirati nevjericu kad mi je moj tim, koji se sastoji od skladatelja Marka Tomasovića, producenta Aleksandra Valenčića i izvršne producentice Ane Borić, priopćio da je plan snimanje kompletnog albuma od deset pjesma, među kojima će biti i do sad izdani singlovi. Tog trena sam mislila da ću se onesvijestiti od uzbuđenja! Uslijedili su mjeseci traženja pjesama, puno straha, smijeha, pjevanja, neprospavanih noći, snimanja, dogovaranja oko finalnog zvuka, ali sve te mjesece je pratio najbitniji i najveći osjećaj - neizmjerna sreća - opisuje Elena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena (@elena.brnic)

Album “San“ sadrži 10 pjesama koje uključuju i već izdane navedene singlove. Na albumu su radili jedni od najeminentnijih tekstopisaca kao što su Nevia Korpar, Štefanija Soldan, Senka Laginja, Tatjana Markovčić, Robert Pilepić, Lucija Žlabravec pa čak i Elenina prijateljica Paula Kostelac. Sve tekstove uglazbio je Marko Tomasović, dok je Aleksandar Valenčić svojim aranžmanima dao dodatnu dušu. Za izvršnu produkciju albuma je zaslužna Ana Borić.

- Nema dovoljno riječi kojima mogu zahvaliti svim ljudima oko mene koji su mi pomogli da ostvarim svoj san. Najviše mogu zahvaliti diskografskoj kući Menart koja je u svakom koraku stajala iza mene, što su vjerovali u mene u trenucima kad je meni te vjere malo i manjkalo te zajedno velikim koracima grabimo prema naprijed! Preoduševljena sam finalnim proizvodom i jedva čekam dobiti povratne informacije od svoje publike o novim pjesmama! - poručuje Elena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena (@elena.brnic)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci