Show

Komentari 5

Elena iznenadila pjesmom koju je sama napisala: 'Po svom talentu možeš biti uz Zsa Zsu'

Elena iznenadila pjesmom koju je sama napisala: 'Po svom talentu možeš biti uz Zsa Zsu'

Ove djevojke oduševile su žiri svojom jednostavnošću, ali i velikim talentima. Elena je 'rasturila' pjevajući autorsku pjesmu, a Sunčica pokazala koliko je ples težak

Pjevačko osvježenje na pozornici bila je i vesela devetnaestogodišnjakinja Elena Naperotić koja je na Supertalentu premijerno izvela pjesmu koju je sama napisala te tako dobila pozitivne reakcije i tri prolazna glasa.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Moja obitelj ne vjeruje u mene, moji to kažu zbog protokola, ali ne misle to. Čekam dan kad će biti neki moj rezultat zbog kojeg će se oni predomisliti - iskreno je rekla prije nastupa.

- Pjesma ti je prekrasna. Mislim da trebaš biti baš zadovoljna, ali vidim da ti to već jesi - poručila joj je Maja.

- Energija ti je zarazno pozitivna, djeluješ rasterećeno od treme - dodala je Martina.

- Pjesma ti je prekrasna. Ono baš, najozbiljnija pjesma. Mislim da trebaš biti baš zadovoljna - nastavili su se komplimenti.

- Pozitivna energija oko tebe je na tragu novog vala hrvatske urbane scene, koja mene užasno veseli. Po svom talentu možeš biti uz Zsa Zsu i Niku Turković ako ćeš raditi i truditi se - oduševljeno su komentirali.

Četiri prolazna glasa za svoju točku dobila je i zaljubljenica u ples Sunčica Bandić koja pleše od svoje devete godine, a na Supertalent se, između ostalog, prijavila kako bi pokazala koliko je odricanja i žrtve potrebno za bavljenje plesom.

- Uvijek sam htjela biti balerina, ali u Kaštelima ne postoji plesna škola. S devet godina je upisala plesnu akademiju u Splitu. Ples zahtjeva velika odricanja - rekla je prije nastupa.

- Mogu ti reći kao promatrač i kao netko tko je vidio puno tvoje konkurencije da je ovo bilo apsolutno savršeno - poručila joj je Maja.

- Odličan ti je nastup bio, koristila si cijelu pozornicu, čisti pokreti - nastavili su se nizati komplimenti žirija.

- Prijavila sam se da educiram ljude koliko je ples zapravo težak i koliko odricanja je potrebno za njega - rekla je iskreno plesačica.

Najčitaniji članci