Show

Komentari 4

Ovi kandidati nisu oduševili žiri: Nakon trećeg dolaska, Filipa su nazvali inventarom showa

Ovi kandidati nisu oduševili žiri: Nakon trećeg dolaska, Filipa su nazvali inventarom showa

U novoj epizodi našli su se kandidati koji ipak nisu uspjeli oduševiti žiri, a od njih je najviše kritika dobio mladi Filip

Započela je pretposljednja audicijska epizoda u kojoj su gledatelji su imali prilike vidjeti 13 zanimljivih točaka od kojih su neke zadivile žiri, a bilo je i onih koje unatoč velikim očekivanjima nisu dobile prolazne glasove.

POGLEDAJTE VIDEO:

U sedmoj emisiji bilo je i nekoliko nastupa koji nisu dobili pozitivne glasove od žirija. Fran Stančić kojemu je umjetničko ime Lil Frenky, odustao je od fakulteta kako bi se posvetio trap glazbi, no njegova izvedba autorske pjesme nije oduševila žiri. 

Martina je nakon nastupa pitala je li riječ o njegovoj pjesmi, pa je shvatila da je to istina.

- Trema je opravdana, ali se nije čulo u glasu. Apsolutno si u muzici, nije bilo kaskanja za matricom. Simpatičan si za oko i sviđa mi se pjesma. Mene si dobio - rekla je Maja.

- Ne čini mi se prevješto napisan tekst, ali si ga dobro prezentirao. Osrednji nastup - dodao je Janko.

- Ne mogu podržati 'ko šiša školu i samo su pare bitne'. Pojela te trema - oštro je rekla Martina koju Frenkyjev nastup nije oduševio pa je od nje dobio i crveni X.

Naklonost žirija nije dobio ni Filip Ratković kojega su voditelji nazvali inventarom showa, s obzirom na to da je ovo njegov treći dolazak na Supertalent.

- Moja točka ove godine je iznimno ozbiljna. Očvrsnuo sam, dan i noć nisam spavao i pripremao sam se jako puno. Ovo je najopasnija točka koja je ikad bila na Supertalentu - ponosno je rekao Filip.

Iako je očekivao prolaz koji mu je prošlog puta najavio Janko, njegova treća sreća ipak se nije dogodila.

Martina mu je gotovo odmah pritisnula X, a nakon nje i svi ostali. Filip je na to imao zanimljivu reakciju: otvorio je sladoled i počeo ga jesti. 

- Govorili smo da su neke stvari na rubu smiješnoga, nekada davno smo to govorili. Sad smo shvatili da jedino što tražiš je pažnja, pa ti ju ja neću dati - rekao je Janko.

- Apsolutno ne! - složile su se Martina i Maja. 

- Obećanje u ovom gradu ništa ne vridi otkako je Bandić umra - odbrusio je za kraj kandidat.

Najčitaniji članci