Show

Komentari 1

Elizabeth Hurley objavila fotku iz 90-ih: 'Uvijek si bila divna'

Elizabeth Hurley objavila fotku iz 90-ih: 'Uvijek si bila divna'

Bujne obline uvijek je voljela isticati, a to se nije promijenilo niti danas. Hurley ima liniju kupaćih kostima na kojima je izgradila poslovno carstvo. S ponosom ih reklamira sama

Glumica i manekenka Elizabeth Hurley nedavno je napunila 55 godina, a mnogi njezini obožavatelji i pratitelju slažu se kako bi joj na izgledu mogle pozavidjeti i mnogo mlađe. A mnogi joj poručuju kako im je već u mlađim godinama bila privlačna.

POGLEDAJTE VIDEO: Elizabeth u badiću

Na Instagramu je objavila fotografiju iz devedesetih godina. Pozirala je raskošnoj crvenoj haljini koja joj je istaknula bujni dekolte. 

- Uvijek si bila predivna. I dalje si lijepa - pisali su joj obožavatelji u komentarima. 

Bujne obline uvijek je voljela isticati, a to se nije promijenilo niti danas. Hurley ima liniju kupaćih kostima na kojima je izgradila poslovno carstvo. S ponosom ih reklamira sama.

Gotovo svaka objava na Instagramu joj je u badiću pa je fotografijom iz mlađih dana napravila pravo osvježenje. Mnogi joj često pišu kako se nimalo nije promijenila te da im je nevjerojatno da se bliži šezdesetim. 

Inače, Hurley je zapažene uloge ostvarila u hitovima 'Austin Powers' i 'Začaran', a njezinim stopama krenuo je sin Damian (18). Doduše, ne onim glumačkim, već manekenskim.

 

Najčitaniji članci