Obavijesti

Show

Komentari 5

Elizabeth Taylor razorila brak legendarnoj Debbie Reynolds

Elizabeth Taylor razorila  brak legendarnoj Debbie Reynolds
1

Jedna od najtraženijih glumica pedesetih godina preminula je prije godinu dana. Proslavila se u filmu 'Singin'' In the Rain' u kojem je igrala s legendarnim Geneom Kellyjem

VIDEO

Zvijezda pedesetih Debbie Reynolds, koja je glumila u brojnim filmovima umrla je 28. prosinca 2016. u 85. godini života. Preminula je nakon moždanog udara koji je imala dok je sa sinom Toddom dogovarala detalje kćerkinog sprovoda.

- Toliko mi nedostaje. Želim biti s Carrie - rekla je sinu nekoliko sati prije svoje smrti.

PA/Pixsell

Reynolds je bila najtraženija glumica pedesetih

Proslavila se u filmu 'Singin'' In the Rain' u kojem je igrala s legendarnim Geneom Kellyjem.

- Imala sam 18 godina. Naučio me kako plesati i biti predana poslu - pričala je Debbie o svom kolegi kojem, tvrdi, duguje slavu.

PA/Pixsell

Nakon poznatog mjuzikla postala je jedna od najtraženijih glumica pedesetih godina. Pjesma  koju je otpjevala u 'Tammy and the Bachelor' postala je najprodavaniji singl 1957. godine. 

Zaigrala je u mnogo mjuzikla tog vremena, a najveći uspjeh joj je donio 'The Unsinkable Molly Brown' za kojeg je 'zaradila' nominaciju za Oscar.

Zaratila je s Elizabeth Taylor

Glumica je Carrie dobila s Eddiejem Fisherom za kojeg se udala 1955. godine. Par se rastao nakon četiri godine braka jer se glazbenik zaljubio u poznatu razaračicu brakova, Elizabeth Taylor.

Crnokosa ljepotica i Fisher upoznali su se na putovanju gdje su započeli aferu. Tajna veza je glazbenika koštala karijere.

PA/Pixsell

- Debbie se smijala kroz suze i rekla 'Još uvijek volim Eddieja' - stajalo je na naslovnici jednog časopisa za vrijeme skandala.

Eddie Fisher se rastao od supruge i oženio Taylor koja ga je ubrzo ostavila zbog Richarda Burtona.  Reynolds se udala još dva puta, 1960. za Harryja Karla i 1984. godine za Richarda Hamletta

Bila je strastvena sakupljačica filmskih kostima. Imala je kolekciju u kojoj su bili šešir Charlieja Chaplina te bijela haljina koju je Marilyn Monroe nosila u 'The Seven Year Itch'. Prije dvije godine održana je aukcija na kojoj je haljina prodana za 4,6 milijuna dolara.

Fisher pozlilo u avionu

Carrie Fisher imala je srčani udar 15 minuta prije no što je zrakoplov, u kojem se vozila iz Londona u Los Angeles, sletio. Kada je avion sletio, glumica je hitno hospitalizirana te je bila u teškom stanju. Tijekom njenog boravka na intenzivnoj njezi, mnogi njeni kolege na društvenim mrežama pozvali su fanove da se mole za njeno zdravlje. No Fisher je izgubila bitku.

FILE PHOTO: Actress Debbie Reynolds poses with her daughter actress Carrie Fisher backstage after accepting her Lifetime Achievement award at the 21st annual Screen Actors Guild Awards in Los Angeles
 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor
FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje