Show

Komentari 38

Ella Dvornik čestitala rođendan suprugu: 'Sretan ti ponovno 28.'

Ella Dvornik čestitala rođendan suprugu: 'Sretan ti ponovno 28.'

Suprug blogerice i influencerice Elle Dvornik proslavio je 45. rođendan, ali mu je ona čestitala 28. Kako bi mogli zajedno slaviti, iznajmila je uslugu za čuvanje djece

Influencerica Ella Dvornik (30) sa suprugom Charlesom Pearceom proslavila je njegov 45. rođendan, ali se on odlučio zadržati na brojki ispod 30, pa mu je tako čestitala 28. rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dragi mužu, sretan ti 28. rođendan OPET! Nazdravimo još mnogim zajedničkim rođendanima, tijekom kojih ćemo ostati mladi u duhu dok nam tijela stare. Zauvijek 28! Volim te - napisala je čestitku uz fotografiju Charlesa.

Na fotografiji Charles, s osmijehom od uha do uha, sjedi na terasi njihove nove kuće u Istri, gdje su se s kćerima Balie (3) i Lumi (1) preselili krajem svibnja. Kako bi mogla dan provesti sa suprugom i 'uživati u ročkasu' za dan je iznajmila uslugu čuvanja djece što je nazvala "rent-another-mom".

Njezini obožavatelji pridružili su se s čestitkama i otkrili kako su i sami izabrali rođendane koje ponavljaju.

- Sretan ti rođendan Charles! Stariji si od mene jer ja zauvijek imam 23 - napisala je jedna.

- Sretan rođendan. Moj je sutra i ja imam 16 u glavi - dodala je druga.

- Čovjek ima prirodan botox i izgleda 10 godina mlađe! Zato nikad ne bum smršavila! - napisala je jedna pratiteljica.

- Sretan rođendan ovom divnom čovjeku - glasila je jedna čestitka, i dok mu mnogi žele 'sve najbolje', drugi su primijetili da već ima sve što bi mogao poželjeti.

- Evo ja ne znam zašto uvijek tih 28... Moj otac slavi dvadesetosmi rođendan ima već više od trideset godina - napisala je jedna obožavateljica. Možda tako i Charles za 30 godina nastavi imati 28.

Ella Dvornik pokazala je i kako vježba pjevanje 'sretan rođendan' na engleskom s kćerima. Dok starijoj Balie pjevanje ide u redu, mlađa Lumi nije u potpunosti svladala 'happy birthday'.