Show

Komentari 71

Ella pokazala dnevni boravak u Istri, portret oca Dine oduševio njezine pratitelje na Instagramu

Ella pokazala dnevni boravak u Istri, portret oca Dine oduševio njezine pratitelje na Instagramu

Ella na Instagramu dijeli s pratiteljima cijeli proces preseljenja, a sad je objavila fotku kćerkice Balie koja pomaže mami u čišćenju. Veliki portret Dine Dvornika na zidu iza djevojčice detalj je koji se svima najviše svidio

Ella i Charles su se s kćerima Balie Dee i Lumi Wren odlučili su se preseliti u Istru, pa sada djevojčice imaju veliki prostor za igru i odrastanje. Uredili su svoju prvu kuću, a Ella je objavila fotku na kojoj je Balie, a njoj iza leđa portret njezinog djeda Dine

POGLEDAJTE VIDEO

- Prozračno i lijepo, slika Dine najljepši ukras. Čovjek čija se umetnost uklapa u svako vrijeme, tako je i predstavljen na ovoj slici - napisala joj je jedna od pratiteljica.

- Ali Dinina slika daje posebnu čar - druga se složila 

Uz sliku Ella je napisala: 

- Zadnjih 5 dana , kako smo oci otvorili dok nismo klonuli smo raspakiravali, dizali, micali, premještali, čistili, sklapali pješčanike, ljuljačke, šatore, samo da nam dođu hahari u svoj novi zauvijek dom. I sve je vrijedilo, svaka ogrebotina, modrica, upala misica, kad je Balie ušla i vrištala od sreće ugledavši svoju sobu i vrt u kojem se sad može nesmetano igrati. 

Prokomentirala je također kako joj se život neočekivano promijenio u pet godina.

- Da mi je netko prije 5 godina rekao da ću s dvoje djece živjeti pa skoro “na selu” sa nešto vise od tisuću susjeda, kladila bi se da se to nikada neće meni dogoditi - napisala je.

Ella je također podijelila sliku Charlesa i mame Danijele kako uživaju u vrtu.

- Punica na procjeni nekretnine - napisala je i dodala smajlić koji plače od smijeha.