Obavijesti

Show

Komentari 37

Ella Dvornik pojadala se nakon posjete liječniku: 'Svašta su mi radili, ne mogu uopće pričati'

Ella Dvornik pojadala se nakon posjete liječniku: 'Svašta su mi radili, ne mogu uopće pričati'

Influencerica je otkrila detalje obiteljskog odmora u Splitu. Pratitelje je posebno raznježio susret njezinih kćeri Balie i Lumi s bakom i djedom. Video koji je objavila ima gotovo 50.000 pregleda

VIDEO

Ella Dvornik Pearce (30) u najnovijem vlogu pokazala je posljedice odlaska kod zubara. Ellin uobičajeni razdragani osmijeh ovaj put je izostao zbog anestezije. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Ella Dvornik seli u Istru 01:33

- Kao što možete vidjeti ne mogu se smijati. Imam anesteziju. Radili su mi tu svašta, ali ispričat ću vam kasnije. Sad mi baš ne ide ovo pričanje - potužila se Ella u svom vlogu pratiteljima.

Kasnije se dodatno ispričala što ne može razgovijetno pričati jer je bole zubi.

Influencerica je otkrila detalje obiteljskog odmora u Splitu. Pratitelje je posebno raznježio susret njezinih kćeri Balie i Lumi s bakom i djedom.

- 'Čista ljubav', 'Njen blagi pogled, dirnulo me',  'Ja sam se sva naježila', 'Susret starih i malenih, ljepše kod njih nego u vili.. Samo njihova riječ i palačinke', 'Suze krokodilske, tako slatko, čista ljubav' -  samo su neki od komentara na video koji je objavila, a koji je u samo nekoliko dana skupio preko 47 tisuća pregleda.

Podsjetimo, Ella je nedavno otkrila kako su ona i suprug Charles Pearce (43) odselili iz Zagreba u Istru jer njemu ne odgovara mentalitet ljudi u metropoli.

– Odlučili smo otići iz Zagreba jer Charles ne voli Zagreb, ne voli ovaj mentalitet – rekla je Ella Storyju dodavši da je veseli promjena okoline.

Ella Dvornik: 'Odlučili smo otići jer Charles ne voli Zagreb, ne sviđa mu se mentalitet ljudi...'
Ella Dvornik: 'Odlučili smo otići  jer Charles ne voli Zagreb, ne sviđa mu se mentalitet ljudi...'

Prošlog su listopada Ella i Charles proslavili sedam godina veze.

- Nebitno za vas, al' da vam javim. Charlesu i meni je danas 7 godina. Kako sam izdržala ovih 7 godina ne znam, a on sa mnom, još manje, al' eto nas. Jedna slika prije djece, botoksa, dioptrije, plastičnih operacija i sijede kose (i kilograma) - napisala je Ella uz fotografiju sa suprugom. 

Ella i Charles upoznali su se u Londonu kad su Elli bile 22 godine.


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin