Show

Komentari 42

Ella Dvornik se požalila mami telefonom: Pukli su mi silikoni! Pala sam i užasno me bole grudi

Ella Dvornik se požalila mami telefonom: Pukli su mi silikoni! Pala sam i užasno me bole grudi

Influencerica je odmah odlučila nazvati majku Danijelu koja joj je šokirano savjetovala da što prije posjeti kirurga. Ella je cijeli razgovor nje i majke snimila i pokazala na svom YouTube kanalu

Ella Dvornik (30) svakog prosinca proteklih nekoliko godina na svom YouTube kanalu objavljuje popularne vlogove pod nazivom 'Vlogmas'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nedavno je u grudi ugradila implantante. Kako je već poznato, Ella nema dlake na jeziku, tako je i o novim grudima otvoreno pričala na svome Instagram profilu.

U ovogodišnjem 'Vlogmasu' odlučila je otići korak dalje i počastiti svoje pratitelje jednim 'prankom', ni više ni manje, nego na svoju majku Danijelu Dvornik (54).

Naime, svojoj majci je preko telefona rekla da se spotaknula i pala na stepenicu zbog čega joj je pukao implantant u dojci na pola. 

- Žele obični, što da ti kažem! Imam dvije polutke sise sad! Trebala bih ići na hitnu. Boljelo me užasno kad sam pala, samo se razdvojilo - rekla joj je Ella.

Danijela joj je odmah panično savjetovala da ode kod kirurga. 

Ella je potom rekla da joj implantant nije pukao već se zezala i snimala telefonski razgovor za svoj YouTube kanal.

- Pa nije da implantanti tako lako pucaju, onda bi svaka žena hodala s grudima na pola! Znala sam da me snimaš, sve je tako dobro izrežirano! - zaključila je Danijela.

Nakon toga ju je rastresena majka 'počastila' s nekoliko psovki dok joj se Ella smijala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci