Show

Komentari 16

Ella objavila fotku bez šminke i filtera, a onda i obrađenu: 'Kad ne želiš baš slati strašne selfije'

Ella objavila fotku bez šminke i filtera, a onda i obrađenu: 'Kad ne želiš baš slati strašne selfije'

Kasnije je u objavi na Instagram storyju poželjela da se osmisli i jedan filter kojim će i kosa izgledate svježe oprano. Dvornik priznaje da redovito koristi botoks, a nedavno je i povećala grudi

Ella Dvornik (30) uvijek je otvoreno govorila o svojim estetskim zahvatima, a sada je otkrila da malo fotošopiranja dobro dođe.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kad spakiram muža i djecu i odem na vikend odmor s njima, normalno sebe kao posljednji prioritet zaboravim pa dođem u hotel bez imalo šminke,  barem mi se lice odmorilo malo ako ništa. Ipak na sreću s Nova9 ima brutalne beauty filtere pa bar mogu ponekad glumiti da imam malo šminke iako nemam ništa. Pa evo presjek kako to izgleda bez i sa filterom. Definitivno dobro dođe kad ne želiš baš slati zastrašujuće selfije - napisala je Ella u objavi na kojoj je kolaž fotografija bez i sa filterom.

Kasnije je u objavi na Instagram storyju poželjela da se osmisli i jedan filter kojim će i kosa izgledate svježe oprano. 
- Još samo da naprave neki filter za pranje kose i neću više ništa morat radit - našalila se Ella.

Influencerica nikada nije skrivala nesigurnosti vezane za fizički izgled, a tako ni estetske korekcije koje su joj vratile samopouzdanje onda kad joj je trebalo. Operaciju grudi i nosa je platila četiri tisuće eura.

Najčitaniji članci