Show

Komentari 60

Ella o uhićenjima u Zagrebu: 'I bez USKOK-a je sve jasno, zna se koliko dobiješ s 20.000 kn'

Ella o uhićenjima u Zagrebu: 'I bez USKOK-a je sve jasno, zna se koliko dobiješ s 20.000 kn'

Influencerica je prokomentirala broj luksuznih nekretnina USKOK-ovih uhićenika, te otkrila da je sama jedva dobila kredit za svoju kuću u Istri, koju je nedavno kupila sa suprugom Charlesom

Ella Dvornik (30) se na društvenim mrežama oglasila o jednoj od trenutno najaktualnijih tema u hrvatskoj javnosti. Naime, prokomentirala je uhićenja Bandićevih suradnika te je zaključila da je situacija od početka bila jasna.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Super su mi ovi s 20.000 kuna plaćom u vijestima koji imaju 15 nekretnina na luksuznim lokacijama. Ja jedva za jednu nekretninu dobila kredit - napisala je influencerica na svom Instagram storyju.

- Fakat ne treba USKOK da se vidi da nešto tu smrdi. Zna se koliko možeš dobiti s 20.000 kuna - zaključila je.

Ella je nedavno sa suprugom Charlesom Pearceom (43) kupila kuću Istri, te je tom prilikom jedva uspjela dobiti kredit.

- Sjećam se kad sam prvi put tražila kredit, pa su mi rekli da ne mogu toliko dobiti iako je rata bila manja nego što sam tada davala za stan. I mnogo ljudi tako živi cijeli život, drugima otplaćuju kredit, a svoj ne mogu dobiti. Jako bizarno vrijeme. Ja sam se isto otelila da dobijem iako sam uredno plaćala i kreditne kartice i najam i režije i sve ostale izdatke - napisala je Ella tada.

Najčitaniji članci