Show

Komentari 31

Ella Dvornik je već počela kititi bor: 'Ove godine sam zapaprila, lovi me kriza tridesetih godina'

Ella Dvornik je već počela kititi bor: 'Ove godine sam zapaprila, lovi me kriza tridesetih godina'

Influencerica svake godine ponosno pokazuje svoje božićne dekoracije, no ovo je prvi puta da je odlučila svoj neobični bor pokazati prije nego što ga u potpunosti završi

Ella Dvornik (30) već je počela s pripremama za Božić i tako na svome Instagram profilu pratiteljima pokazala detalje ukrasa koji joj vise na boru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njezini dugogodišnji pratitelji već od ranije znaju kako Ella nikada ne objavljuje fotografije bora prije nego potpuno završi s uređenjem, no ove godine ima nešto drukčije planove.

- Nikad ne objavim bor dok nije gotov, pa se sigurno sad pitate što mi je? Pa osim što me lovi kriza 30-ih godina, zapaprila sam ekstra ovogodišnje kićenje za prvi vlogmas tako da vam mogu slobodno ovo pokazati, jer je ovo ništa naspram onog što radim.Trebat će mi svih 10 dana valjda - rekla je Ella i nastavila pokazivati neobične kuglice.

Bor je ukrasila perjem i pernatim kuglicama. Čini se kako joj se ove godine najviše dopala bijela boja jer upravo ona prevladava na njezinom božićnom drvcu. Kako bi upotpunila svoj pernati bor, dodala je i nekoliko figurica malenih bijelih sova.

Najčitaniji članci