Obavijesti

Show

Komentari 19

Ellina nova objava o majčinstvu pokrenula lavinu komentara: 'Je l' loše malo biti sebična?'

Ellina nova objava o majčinstvu pokrenula lavinu komentara: 'Je l'  loše malo biti sebična?'
3

Dvornik je na društvenim mrežama poručila majkama da ne smiju zapostaviti sebe nakon što rode djecu, te zaradila brojne pohvale

VIDEO

Influencerica Ella Dvornik (31) na svojim društvenim mrežama svakodnevno dijeli objave o svojoj prehrani i zdravom načinu života. Tako je i ovog puta objavila video u kojem pokazuje svoju fizičku transformaciju te dodatne isječke s treninga. No, ovog puta se dotaknula i mentalnog zdravlja te uzimanja vremena za sebe nakon što je postala mama svoje dvije kćeri, Balie Dee (4) i Lumi Wren (1).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ella Dvornik seli u Istru 01:33

- Rodiš dvoje djece, sreća neizmjerna. Zaboraviš na sebe, žrtva neizbježna. Prioriteti se promjene preko noći, promijeniš se i ti. Ne misliš na sebe više, fokus je na njima. Tu i tamo si s vremenom priuštiš neki tretman, neke nokte, neke trepavice, nekad ništa. Kad odeš u shopping, vratiš se sa stvarima za djecu. Ispunjuje te njihova sreća i osmijeh, a gdje si ti? - napisala je Dvornik u opisu objave.

-   naju li ljudi oko tebe koliko nekad misliš na staru sebe, koliko čezneš za nekim osjećajima, sjećanjima koji su te opisivali? Koliko ti fale male stvari, mali događaji, male geste? Koliko se osjećaš krivom kad odeš na taj jedan tretman u mjesecima i potrošiš tih par sati koje misliš da nisi zaslužila jer ti više nisi bitna? Godine prođu i postane malo lakše, odu u vrtić i dobiješ malo vremena za sebe, a i dalje te opsjeda krivnja. Je l' previše radiš? Je l' oni ispaštaju - nastavila je te nadodala što sve mame trebaju napraviti ove godine.

 - Ove godine uzmi malo vremena i podsjeti se, djeca zaslužuju i sretnu mamu. Ženu koja se smješka, koja voli život, koja uživa. Ne govorim da moraš vježbati i imati pločice, radi što tebe čini sretnom. Je l' tako loše malo biti sebična? Je l' ikome zaista oduzimaš sreću svojom srećom - istaknula je Ella te nadodala kako brigu za svoje mentalno zdravlje ne treba nazivati sebičnim.

 -  Pa nije majka p**ku rodila” i uzmite što je vaše! Jer ste kraljice i ne dao im bog da vam skinu krunu s glave, i ne skidajte ju ni drugim ženama - nadodala je za kraj.

Ella pozirala bez grudnjaka, pratitelji joj pišu: 'Izgubila si sebe ovim transformacijama'
Ella pozirala bez grudnjaka, pratitelji joj pišu: 'Izgubila si sebe ovim transformacijama'

Svojom podužom, ali vrlo snažnom porukom izazvala je mnoštvo pozitivnih rekacija.

'Hvala ti.','Neka ti to bude motivacija', 'Ovo je tako dobro i istinito napisano', 'Ovo bi svaka mama treba pročitati', 'Kako si samo ovo lijepo rekla', samo su neki od komentara objave koja je sakupila više od 15 tisuća lajkova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja