Obavijesti

Show

Komentari 33

Elton John o Michaelu Jacksonu: 'Bio je istinski psihički bolestan, uznemirujuća osoba. Izgubio se'

Elton John o Michaelu Jacksonu: 'Bio je istinski psihički bolestan, uznemirujuća osoba. Izgubio se'
6

Osim problema s lijekovima, Elton je spomenuo i njegove skandale s maloljetnicima. Iako John ne ulazi u samu srž problema, aludira na Jacksonovu posebnu opsjednutost djecom

Nova autobiografija glazbenika Eltona Johna (75), 'Me: Elton John', puna je šokantnih otkrića o njegovom životu u show businessu. Među tim otkrićima su i njegovi komentari o pokojnom Michaelu Jacksonu, kojeg naziva 'mentalno bolesnim i uznemirujućom osobom'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Poznavao sam Michaela otkad je imao 13 ili 14 godina. Bio je jednostavno najslađe dijete koje možete zamisliti. Ali u nekom trenutku u godinama koje su uslijedile, počeo se izdvajati od svijeta i stvarnosti, kao što je to činio Elvis Presley - napisao je.

Australia Premiere - London

John također nagađa o Jacksonovom teškom odnosu s lijekovima na recept, aludirajući na njegovu ovisnost o tabletama protiv bolova.

194873324

- Bog zna što mu se događalo u glavi, i sam Bog zna kakvim je lijekovima na recept bio pun, ali svaki put kad bih ga vidio u njegovoj glavi kasnijih godina otišao sam misleći da je jadnik totalno izgubio klikere. Ne mislim to na bezbrižan način. Bio je istinski psihički bolestan, uznemirujuća osoba - piše Elton.

FILE PHOTO: Singer Elton John performs before announcing his final "Farewell Yellow Brick Road" tour in Manhattan

U siječnju ove godine Jackson je bio tema 'Leaving Neverland', HBO-ovog dokumentarca koji istražuje njegove neprikladne odnose s djecom i optužuje ga za seksualno zlostavljanje. Iako John ne ulazi u samu srž problema, aludira na Jacksonovu posebnu opsjednutost djecom.

FILE PHOTO: Michael Jackson performs during the halftime show at the NFL's Super Bowl XXVII in Pasadena

- Iz bilo kojeg razloga, činilo se da se uopće nije mogao nositi s društvom odraslih - tvrdi John.

Neočekivana suradnja: Britney Spears i Elton John snimili novu verzije njegove pjesme iz 70-ih
Neočekivana suradnja: Britney Spears i Elton John snimili novu verzije njegove pjesme iz 70-ih

Jackson nije jedina zvijezda koju spominje u svojim memoarima. John dalje opisuje svoje posebno prijateljstvo s princezom Dianom, kao i večeru na kojoj su se Sylvester Stallone i Richard Gere gotovo posvađali dok su se natjecali za njezinu naklonost.

Singer Elton John speaks after receiving a Crystal Award from Hilde Schwab, Chairperson and Co-Founder, Schwab Foundation for Social Entrepreneurship, during the World Economic Forum (WEF) annual meeting in Davos

Također piše o svojoj svađi s Tinom Turner, odnosu s kraljicom Elizabetom i vremenu kada je kritizirao modni smisao Boba Dylana.