Obavijesti

Show

Komentari 17

Eltonov suprug 50. rođendan slavi četiri dana u dva grada

Eltonov suprug 50. rođendan slavi četiri dana u dva grada
5

TAKO SE SLAVI Rođendanska zabava Eltonova supruga Davida Furnisha počinje u četvrtak i završava u subotu. Supružnici će za nju iskeširati više od 19 milijuna kn

VIDEO

Suprug Eltona Johna (65), filmski redatelj i producent David Furnish, u četvrtak će proslaviti 50. rođendan, pišu britanski mediji. Tom prigodom supružnici su organizirali veliku zabavu na koju su pozvali brojne slavne uzvanike. Njihovi gosti od četvrtka će čak četiri dana uživati na rođendanskoj zabavi u dva grada, u Los Angelesu i potom u Las Vegasu.

Na popisu gostijiu nalaze se Eltonovi dugogodišnji prijatelji, Rod Stewart sa suprugom Penny Lancester, Ringo Starr sa suprugom Barbarom Bach, kume njihova sinčića Zacharyja, Sandi Brandt i njezina partnerica Ingrid Sischy, Michael Caine i Shirely Bassey, Sharon Stone, Claudia Schifer, Heidi Klum, Lara Stone, Donatella Versace, Sting sa suprugom Trudie Styler, David i Victoria Beckham i brojni drugi. Na zabavu su pozvani i članovi obitelji rokera Ozzyja Osbournea. 

Na popisu gostiju nije Madonna ni Eltonova majka s kojom ne priča

Party neće propustiti ni Furnishove tri najbolje prijateljice, Liz Hurley, umjetnica Sam Taylor Wood i dizajerica interijera Kelly Hoppen. Na popisu gostiju nije se našla Madonna za koju je svojevremeno rekao da je striptizeta dok je jednu od njezinih turneja i pjesama nazvao čistim užasom. Neće doći ni njegova majka Sheila Farebrother (87) s kojom Elton ne priča posljednje četiri godine jer je navodno izrekla neumjesni komentar na račun njegova partnera Furnisha čiji će roditelji prisustvovati zabavi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svečanost počinje u njihovom 37,2 milijuna kuna vrijednom domu

Oni koji stignu avionom bit će na Eltonov trošak smješteni u Four Seasons Hotelu na Beverly Hillsu. Svečanost počinje u srijedu u novom 37,2 milijuna kuna vrijednom domu para na Hollywood Hillsu. Prava zabava počinje u četvrtak na Davidov rođendan u Belasco kazalištu u kojem će se za zabavu pobrinuti Cirque De Soleil, a Lady GaGa će otpjevati pjesmu 'Happy Birthday'. Proslava će se nastaviti u petak u noćnom klubu Greystone Manor u kojem nastupa Cher.

Party završava u subotu u Las Vegasu u kojem će uzvanici odgledati Eltonov Milion Dollar Piano show u Ceasers Palaceu nakon čega će uslijediti privatna zabava u hotelu. 

Na zabavu će iskeširati više od 19 milijuna kn

Eltona, čije se bogatstvo procjenjuje na 180 milijuna funti, i Furnisha zabava će navodno stajati više od dva milijuna funti, odnosno, oko 19 milijuna kuna. Umjesto poklona od gostiju se očekuje da doniraju novac Eltonovoj udruzi za borbu protiv AIDS-a.

Elton je Furnisha upoznao 1993. godine na zabavi u svom domu u koju je Furnish stigao s prijateljem. Elton nije krio da mu se Kanađanin odmah svidio jer mu je bio jako zgodan, sladak, inteligentan i mogao se pohvaliti sjajnom karijerom. Par se vjenčao na građanskoj ceremoniji 2005. godine. Elton je jednom izjavio da ga je Kanađanin 'spasio' jer je u vrijeme kada ga je upoznao bio ovisan o kokainu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje