Obavijesti

Show

Komentari 31

Ema zaludjela Talijane: 'Modna karijera lansirala se kao raketa'

Ema zaludjela Talijane: 'Modna karijera lansirala se kao raketa'
6

Manekenski put bio je jako jako težak, djelomično i zato što sam nakon srednje škole odlučila pauzirati dvije godine prije upisa na fakultet kako bih mogla putovati, priča Ema

VIDEO

Čakovčanka Ema Kovač (24) zaludjela je Talijane pojavljivanjem u emisiji 'Ciao Darwin'. Manekenka Ema očarala je publiku svojom ljepotom i postala prava senzacija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:59

- Bavila sam se plesom od svoje 4. do 14. godine kada sam prestala i počela s vježbanjem u teretani, kao i s jogom. Rodila sam se i odrasla u Hrvatskoj, a u Italiji živim već godinu dana. Prije sam zbog posla putovala i vraćala se u Italiju taman za ispite koje sam imala na sveučilištu - ispričala je Ema fanovima.

 

 

- Neizmjerno sam zahvalana na prilici koja mi je pružena, a ovo mi je jedan od najljepših dana u životu. Hvala svima koji su me gurali naprijed i bili mi podrška - napisala je Kovač na svom Instagramu.

Talijani su 'pali u nesvijest' kad je Hrvatica izašla na pozornicu
Talijani su 'pali u nesvijest' kad je Hrvatica izašla na pozornicu

- Manekenski put bio je jako jako težak, djelomično i zato sto sam nakon srednje škole odlučila pauzirati dvije godine prije upisa na fakultet kako bih mogla putovati. Modeling mi je tada bio sve na svijetu, a dogodilo mi se više puta da se moja karijera nije odvijala u smjeru u kojem sam željela te sam neprestano tražila mjesto gdje bih se mogla 'smjestiti' -  ispričala je Ema za Dnevnik.hr. 

Dodala je da se i danas trudi vidjeti samo najbolje u ljudima, ali da se, nažalost, mnogo puta susrela s lošim osobama koje su uvijek gledale samo svoje interese.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Enjoying the last days in my hometown, 🔜🇮🇹♥️

Objavu dijeli Ema Kovac (@kovac_ema)

- Kada sam konačno odlučila upisati fakultet u Milanu i ostaviti svoje 'manekenske dane' iza sebe, moja karijera odjednom se lansirala kao raketa! Prestala sam se truditi da se sviđam ljudima i počela biti svoja, i ljudima se sviđalo tko je prava Ema. Sada balansiram fakultet, posao, privatni život, obitelj i prijatelje, i sretnija sam no ikad - dodala je Ema.

Manekenka je otkrila i kako ima i dugogodišnjeg partnera koji joj je velika podrška.

- Luca i ja smo se upoznali na jednom od mojih prvih kastinga u Milanu! Ne mogu reći sa sigurnošću je li to bila kemija, ljubav na prvi pogled ili slično, ali znam da smo nakon toga počeli provoditi puno vremena zajedno, i što sam ga više upoznavala, to sam više htjela biti uz njega - ispričala je Ema za Dnevnik.hr i dodala kako ju je dečko osvojio staloženošću i dobrotom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I mi se fuliramo!✨ #zagreb

Objavu dijeli Ema Kovac (@kovac_ema)

 

 

S NJIMA MNOGI VARAJU U VEZI: Ovo su 3 najseksi horoskopska znaka kojima nitko ne može odoljeti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...