Obavijesti

Show

Komentari 45

'Honda se zabila u Land Rover, istraga nesreće je u tijeku...'

'Honda se zabila u Land Rover, istraga nesreće je u tijeku...'
14

Ne zna se koliko će dječaka zadržati, to ovisi o doktorima, rekao nam je Vlaho Arbulić koji je imao je jučer prometnu nesreću u Zagrebu dok je s njim u autu bio sin Tatjane Dragović i Gorana Ivaniševića

Sin Gorana Ivaniševića (47) je, doznajemo, u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj jer je u prometnoj nesreći zadobio ozljedu glave s ranom mekog tkiva lubanje koju su liječnici kirurški zbrinuli. Također, dječak ima višestruka nagnječenja po tijelu, ali je stabilno i urednih vitalnih funkcija. Nakon pregleda i dijagnostike zadržan je u bolnici radi promatranja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Ne zna se koliko će ga zadržati, to ovisi o doktorima - rekao nam je Vlaho Arbulić (29) koji je imao je jučer prometnu nesreću na križanju Gajeve i Ulice baruna Trenka u Zagrebu dok je s njim u autu bio sin njegove partnerice Tatjane Dragović (41) i umirovljenog tenisača Gorana Ivaniševića (47). 

'Ivaniševićev sin ima ozljede glave, Goran stiže u bolnicu...'
'Ivaniševićev sin ima ozljede glave, Goran stiže u bolnicu...'

- Ja sam dobro. Briga me za automobil. To će rješavati osiguranje. Glavno da je sve u redu - rekao je Arbulić.

Iz zagrebačke policije su nam kazali kako je u srijedu oko 16 sati vozač (31) Honde Accored krapinskih registracija vozio Gajevom ulicom u smjeru sjevera. Ušao je u raskrižje, zadržao smjer u ravno te je naletio u Land Rover njemačkih registracija koji se vozio Ulicom Baruna Trenka. Land Rover je vozio 29-godišnjak. Od siline udarca, Land Rover je sletio na nogostup i udario u zid zgrade. U nesreći su lakše ozlijeđeni. 

Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati dijete?