Obavijesti

Show

Komentari 56

Emilija se 'gušila' u suzama: Nadam se da nebeske kočije još neće doći po našega Rajka...

Emilija se 'gušila' u suzama: Nadam se da nebeske kočije još neće doći po našega Rajka...
7

Cijeli sam život s njim i uz njega, jednostavno i kad nam ide i kad nam ne ide u životu. Njemu se nakupilo raznih stvari, a on i Snježana znaju da sam im podrška, ispričao nam je Zrinko Tutić

VIDEO

Tako sam loša u izražavanju u ovakvim emotivnim situacijama, odmah me obuzme i plačem, kratko nam je rekla na početku razgovora Emilija Kokić (52), a onda je uzela nekoliko sekundi pauze. Nastavila je kroz suze, jer s Rajkom Dujmićem (65) je veže snažna i duboka priča, još otkako su surađivali na pjesmi 'Rock me Baby" s kojom su pobijedili na Eurosongu 1989. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Rajka Dujmića

Pokretanje videa...

Životna priča Rajka Dujmića 01:36

- Nismo ni uvijek ni tako često bili u kontaktu, ali bili smo povezani. Nemam snage ni Snježanu nazvati. Nadam se da nebeske kočije ovaj put neće doći po njega, da će mu dati još malo vremena - jecajući govori Emilija dodajući kako u Rajku ima puno ljudskosti i topline.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- On je s ljudima s kojima je surađivao stvarao je atmosferu povjerenja, imao je u sebi onu neku moć da se stvori nešto lijepo, nešto posebno. Nosio je u sebi veliki dar, a to je da može opipati, osjetiti ljude za koje je pisao - rekla nam je Emilija.

Tužne vijesti čuo je i Vladimir Kočiš Zec (72). 

- U srijedu kasno sam vidio u medijima što se Rajku dogodilo. Zaista mi je jako žao. Ovo je još jedna crna točka u nizu stvari koje su mu se dogodile u posljednje vrijeme. Iskreno se nadam se da će se oporaviti i da će pred njim ubuduće biti neki ljepši trenuci - kazao nam je.

Emocije nije mogao skriti ni Zrinko Tutić (65), koji se, kao i svi ostali, nada da će se oporaviti i da će se s Rajkom još vidjeti. 

- Cijeli sam život s njim i uz njega, jednostavno i kad nam ide i kad nam ne ide u životu. Njemu se nakupilo raznih stvari, a on i Snježana znaju da sam im podrška. Ružan mi je osjećaj otkako sam čuo za nesreću, i nadam se da će se oporaviti - kaže Zrinko.

Vlado Kalember zna i Rajka i suprugu Snježanu već dugi niz godina.

- Svoje riječi podrške ne bih želio upućivati javno, već ću se čuti s njima svakako. Naravno da mi je žao, žao vam je kada pročitate za neku nesreću i kada sudionike ne poznajete, a naročito kad nekoga znate godinama. Rajko je jedan od najbistrijih i najpametnijih ljudi koje poznajem. Nevjerojatno je da jedna tako pametna osoba ima toliko problema. Kad je potpuno normalan i zdrav, vi ne biste vjerovali kakva je to oštrina uma, koliko je taj čovjek zanimljiv i kako je u stanju brzo, na duhovit način nešto komentirati. Koliko sam razumio, nije životno ugrožen, i mogu samo reći da očekujem da će se oporaviti jer u ovakvim situacijama ne možete ništa, ostaje nam samo nada - rekao je Kalember. 

Dujmić pao u provaliju duboku 11 metara: U induciranoj je komi
Dujmić pao u provaliju duboku 11 metara: U induciranoj je komi

Podsjetimo, glazbenik Dujmić zadobio teške tjelesne ozljede glave kao vozač u prometnoj nesreći u Ravnoj Gori. U srijedu kasno poslijepodne Dujmić je autom sletio s ceste, potvrdili su u riječkoj policijskoj postaji. Doznajemo da je ispao iz auta. Nalazi se u bolnici na Sušaku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'