Obavijesti

Show

Komentari 12

Emily mami uzdahe u badiću: 'Spavaš li mirno, Mijo Matiću?'

Emily mami uzdahe u badiću: 'Spavaš li mirno, Mijo Matiću?'
4

Iako joj nije uspjelo s Mijom, Emily je u showu ipak osvojila srca djevojaka s kojima se sprijateljila. S jednom od njih naposljetku je postala i cimerica te zajedno žive u Zagrebu

VIDEO

Emily Živčić (25) sudjelovala je u drugoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni'. Borila se za srce Mije Matića (28). Je li se u njezinom životu pojavio netko novi, ne otkriva. Čini se kako uživa u ljetovanju, a 'okinula' je i nekoliko provokativnih fotografija.

POGLEDAJTE VIDEO: Mijo Matić bio je 'Gospodin Savršeni'

Pokretanje videa...

01:29

Pozirala je u kupaćem kostimu, a pratitelji nisu štedjeli na komentarima. 

- Lijepa si kao more. Jako zgodna. Ti si poput sirene. Spavaš li mirno, Mijo Matiću? - pisali su. 

Emily se na komentare nije osvrtala pa nikome od pratitelja nije odgovorila. Na zavidnoj liniji može zahvaliti tome što se nekada bavila jazz danceom, a danas je održava jogom i, naravno, plešući u izlascima. 

Podsjetimo, Živčić je bila jedna od 19 djevojaka koje su se borile da osvoje Miju Matića. On je naposljetku odabrao Nušu Rojs (28). Iako joj nije uspjelo s Mijom, Emily je u showu ipak osvojila srca djevojaka s kojima se sprijateljila. Posebno se povezala s Julie s kojom je postala cimerica te danas žive na zajedničkoj adresi u Zagrebu. 

Jednom je prilikom rekla kako nema konkretan tip muškarca, a na Miji je prvo primijetila oči. Inače, pri prvom upoznavanju s Emily, Mijo je oduševljeno rekao: 'Kakav prekrasan osmjeh ima ova djevojka'. 

Emily: Mijo me očarao očima, a cure su me šokirale izjavama...
Emily: Mijo me očarao očima, a cure su me šokirale izjavama...

Na Instagram profilu prošle je godine sa svojim pratiteljima podijelila kako se ne bi ponovno prijavila u neki od realityja. Što se tiče 'Gospodina Savršenog', tvrdi kako se odvažila na nešto za što nikada nije ni mislila te da nije požalila. Za sebe kaže da je odgovorna, vedra i pozitivna osoba koja budućem partneru može ponuditi iskrenost i poštovanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin