Obavijesti

Show

Komentari 23

Emir: Mislio sam da me netko zafrkava, ali oduševljen sam

Emir: Mislio sam da me netko zafrkava, ali oduševljen sam
4

LAV GA IZNENADIO Hadžihafizbegović se nakon premijere filma u Veneciji vratio u Sarajevo. Nije očekivao glavnu nagradu festivala pa je mislio da se netko šali s njim

VIDEO

Nakon povratka iz Italije otišao sam u vikendicu odmoriti se. Nazvala me kći i rekla da sam dobio mail kojim me pozivaju da se vratim u Veneciju jer sam dobio nagradu, rekao je glumac Emir Hadžihafizbegović (52).

Emir je isprva pomislio da se netko od njegovih prijatelja sočno našalio s njim.

- I ja sam jaranima znao napraviti kojekakve psine. Zato njima ne bi bio problem pisati mi s lažne mail adrese kako bi me namagarčili i natjerali da potegnem 1000 kilometara ni za što - govori glumac kroz smijeh. Dodaje kako je shvatio da se nitko ne sprda s njim tek kad ga je nazvala producentica i čestitala mu.

VIDEO

Emir je na filmskom festivalu u Veneciji bio s filmom “Takva su pravila” redatelja Ognjena Sviličića . Nakon premijere 29. kolovoza vratio se u Sarajevo.

- Film su prikazali pred 1500 gledatelja. Ispraćen je velikim pljeskom, ali nagrada mi nije bila ni na kraj pameti. Pa u konkurenciji je bio i Ethan Hawke - govori Emir, koji u filmu igra oca tinejdžera kojeg su njegovi vršnjaci pretukli na ulici te on umire u bolnici.

Nakon osvojenog Zlatnog lava mnogi predviđaju da bi Hadžihafizbegović mogao napraviti inozemnu karijeru poput Bekima Fehmiua. On je nakon Belog Bore u “Sakupljačima perja” otišao u Hollywood.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin