Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
81 komentara

Emir: Otkad sam susreo obitelj poginule mogu mirno spavati

Glumac je gostovao u emisiji na N1 televiziji i prvi put govorio o nesreći u kojoj je sudjelovao, a u kojoj je poginula Ankica Kuduz. Emir i još jedna žena su ozlijeđeni

Screenshot/N1
Foto: Screenshot/N1
81 komentara

Emir Hadžihafizbegović (53) 12. listopada sudjelovao je u prometnoj nesreći u kojoj je poginula Ankica Kuduz (63), a glumac i još jedna osoba su ozlijeđeni. Emir je gostovao u emisiji Pressing N1 televizije gdje je prvi put progovorio o nesreći. 

- Nedavno sam imao susret s obitelji nastradale. Izrazio sam želju i to se dogodilo. Dogovorili smo se da nećemo praviti sapunicu. Mnogo im se zahvaljujem na reakciji i načinu kako su sve tretirali - kazao je Hadžihafizbegović koji je rekao i da tek nakon tog susreta može mirno spavati. 

Glumac nije htio govoriti o detaljima nesreće u kojoj je za sada nepoznati vozač porušio više svjetlećih znakova koji su promet zbog radova preusmjeravali na desni vozni trak nakon čega je na porušene znakove naletio vozač (46) iz Cerne te se zaustavio u zaustavnom traku kako bi promijenio probušenu gumu. Dvije putnice iz tog automobila stajale su sa stane dok je vozač mijenjao gumu, a na njih je velikom brzinom naletio Hadžihafizbegović.

- Život je ono što se događa između stvari koje planirate. Vraćao sam se iz Sarajeva, gdje sam snimao film. Trebao sam poletjeti za Skoplje 13. listopada ujutro, a moj posljednji snimajući dan bio je 10. listopad. Imao sam dva slobodna dana. Odlučio sam otići u BiH, gdje su se održavali izbori. Producent mi je rekao da bih se trebao odmoriti jer dugo snimam. Ipak sam otišao i onda se dogodila nesreća - rekao je Emir.

Naši partneri pišu
Message