Show

Komentari 151

Anatacha Filimone pobjednica je osme sezone 'Supertalenta'!

Anatacha Filimone pobjednica je osme sezone 'Supertalenta'!

Kada su djevojke čule svoja imena, preplavile su ih emocije. Nakon velike sreće zbog odluke žirija, došao je red i na glasanje publike koja je odlučila izabrati svoju nevjerojatno talentiranu pobjednicu

Anatacha Filimone (19) službeno je novi hrvatski Supertalent! Svojim je emocijama osvojila žiri i publiku. Kući nosi veliku nagradu od 200.000 kuna.

POGLEDAJTE I ANATACHINU ŽIVOTNU PRIČU:

 

Mlada pjevačica je na audicijama postavila velika očekivanja kada je osvojila direktan plasman u polufinale zahvaljujući zlatnom gumbu Martine Tomčić (46). Zatim je u polufinalu zasjala u glamuroznom izdanju i otpjevala kombinaciju pjesama 'How Will I Know' i 'I Wanna Dance With Somebody' omiljene pjevačice Whitney Houston te se izvedbom plasirala u samo finale. 

Supertalentirana Drnišanka dokazala je da ustrajnost i talent pomiču sve prepreke, a za finalni nastup odabrala je pjesmu 'My Kind of Love' pjevačice Emeli Sandé.

Nakon izuzetno snažne i dirljive izvedbe, Anatachu su preplavile emocije, a ravnodušni nisu bili ni članovi žirija koji su njezin nastup okrunili pozitivnim i ohrabrujućim komentarima. 

Iako je na tren zaboravila riječi pjesme, to žiriju nije niti malo smetalo.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Zašto si večeras ovdje? Zbog emocije. Je li emocija nešto što nas pokreće u životu ili je emocija nešto zbog čega posustajemo? Može biti jedno i drugo, pitanje je naše osobne odluke. Ti si u svom životu odlučila da je emocija ta koja tebe pokreće i koja je tvoj motor. Emocija je ono što te dovelo večeras ovdje i hvala ti na svakoj emociji, na svakom tonu, svakoj sugestiji i toj silnoj snazi koju imaš u sebi jer si nama ovaj dan učinila bogatijim i ljepšim - s ponosom je svom zlatnom gumbu poručila Martina.

Osim svojim talentom, mlada je pjevačica dirnula srca publike emotivnom životnom pričom.

- Moj otac je iz države Mozambik u Africi, iz glavnoga grada Jamakuto, a moja majka je iz Drniša iz Hrvatske. Ja i moja sestra smo jedine mulatkinje u Drnišu i jedine smo drugačije. Grad je premali i logično je da će biti takav mentalitet ljudi. I bila sam potpuno drugačija od drugih, u razredu su me ismijavali, imala sam i verbalno i fizički, sve, svakakvo nasilje sam doživjela, to njima nije bilo nasilje, ali kad to doživljavate, to je druga stvar - ispričala je svoju priču Anatacha.

Uz mlađu sestru koja je proživljavala isto, sve je ipak bilo lakše. S 15 godina obje su otišle živjeti u učenički dom u Kaštel Štafiliću i krenule u bolji život.

- U domu je fantastično, otkad sam došla ovdje, meni se život promijenio, prije nisam imala prijatelja, sad ih imam. Sad sam maturantica i sad se moram potruditi - izjavila je nova pobjednica Supertalenta.

Najčitaniji članci