Ivana Plechinger slavi 22. godišnjicu braka | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 1

Emotivna Plechinger proslavila godišnjicu braka: 'Tri puta sam ti gotovo umrla na rukama...'

Emotivna Plechinger proslavila godišnjicu braka: 'Tri puta sam ti gotovo umrla na rukama...'
2

Brojni prijatelji i pratitelji u komentarima ispod objave na društvenoj čestitali su Ivani i njezinom suprugu na godišnjici braka i poželjeli sve najbolje u daljnjem životu

VIDEO

Hrvatska pjevačica i voditeljica Ivana Plechinger (47) proslavila je 22. godišnjicu braka sa svojim suprugom Brunom Kovačićem. Godišnjicu je obilježila emotivnom objavom na društvenoj mreži.

- Imao je poprilično miran život prije no što ju je sreo - nebo vedro bez oblačka. Nakon nje - munje i gromovi, fanfare i tomovi! Tri mu je puta gotovo umrla na rukama, dva puta rodila je po jednog čudesnog dječaka, jednom su zajedno gledali kako duša njenog oca pakira samu sebe na onaj svijet - započela je Ivana svoju objavu na Instagramu za koju je dobila više od tisuću lajkova pa dodala:

- Nula puta u tugama su se pitali: 'Zašto baš mi', milijun puta na sve su rekli: 'Hvala'. 'Volim te', nisu izgovarali često. Točnije - on gotovo nikad na glas: 'Ne radi se to na brdovitom Balkanu', a ona: često, i tiho i glasno - da je siguran na čemu je. Svi su znali da je njen, svi su znali da je njegova, a oni nisu znali za nikoga kad god da im se pogledi sretnu. Prošlo je više od četvrt stoljeća, a njima je to mogla biti i minuta i vječnost i treptaj oka i eon. Za njih su čitav svemir bili - Ona i On.

Brojni prijatelji i pratitelji u komentarima ispod objave čestitali su im na godišnjici braka i poželjeli sve najbolje u daljnjem životu. Plechinger je za godišnjicu braka objavila fotografiju sebe i supruga iz mladosti.

Plechinger je tri puta gotovo umrla suprugu na rukama...
Plechinger je tri puta gotovo umrla suprugu na rukama...

Tim istim tekstom Ivana je njihovu godišnjicu veze obznanila i prije nekoliko godina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu